16.8 C
София
вторник, април 30, 2024

Съвпадът на Слънцето и Меркурий на 1 май 2023 г.: Най-неприятният ден от месеца

ПРОЧЕТИ СЪЩО

1 май е най-неприятният ден от месеца. В много отношения е нужно да „благодарите“ на връзката на Слънцето и Меркурий за негативизма. Астролози ни споделиха какви опасности можем да очакваме и как да ги заобиколим.

1 май ще бъде най-опасният ден не само заради негативния аспект на Слънцето и Меркурий. В този ден очакваме и началото на ретроградното движение на Плутон, което ще предизвика много силен прилив на негативна енергия. Тези две събития ще се допълват и подсилват взаимно, така че няма да има достатъчно внимание на 1 май – това е сигурно.

Внимавайте с парите

Първият и най-важен съвет за 1 май е да не правите покупки, в които се съмнявате. Ако имате съмнения дали да купите нещо или не, тогава е по-добре да не го правите. Също така през май астролозите категорично не препоръчват да се правят твърде важни и скъпи придобивки, особено в областта на недвижимите имоти.

Проблеми с паметта и вниманието

Ако работата ви е свързана с творчество, тогава на 1 май е по-добре да я оставите настрана. Разбира се, този ден няма да е работен за всички заради празниците, но всички, които все пак ще работят този понеделник, специалистите съветват да се съсредоточат върху нещо просто. Не трябва да започвате нищо ново и още повече да рискувате репутацията си.

Проверка по рама

Трудности могат да очакват тези, които учат. Паметта ще работи по-зле от обикновено, така че е по-добре да не се опитвате да запомните голямо количество информация. Вместо това трябва да се отпуснете и, обратно, да дадете почивка на мозъка.

Промени в настроението

Възможни са внезапни промени в настроението сутрин и следобед. Към вечерта енергийният негативен фон, създаден от Слънцето и Меркурий, ще отшуми. Това не означава, че вечерта можете да си позволите груби изказвания за други хора. Напротив, през целия ден от сутринта до късно вечерта е по-добре да се опитвате да подкрепяте хората с топли и приятни думи, да им правите комплименти.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ