16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Поверия: Наследеното не трябва да се дава на други хора

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Всеки има нещо, останало като наследство от близки и роднини, на което държи. Дори и да не се сещате сега за подобна вещ, със сигурност при следващото ви ровене в стария шкаф, ще е натъкнете на подобно наследство.
Мнозина биха искали да наследят нещо ценно и скъпо, за да подобрят незабавно финансовото си положение. Но това не винаги е така. Често се наследяват разни неща, към които хората не хранят добри чувства. Други пък просто искат максимално бързо да се освободят от тях, да ги продадат или раздадат на безценица. Просто да не заемат място в къщата.

Въпреки това, ако вярвате на суеверията, в тази ситуация е невъзможно да бързате. Има неща, наследени, които носят финансов успех. Поне така гласи народното вярване. Ето с кое наследство да внимавате:
1. Пръстен

Кръглите неща се свързват с безкрайността. Такива предмети дърпат към себе си добрата енергия, включително по финансови въпроси. Ако дадете стар пръстен на друг човек, тогава пътят към богатството може значително да се удължи.
Задължително трябва да имате тези предмети у дома си! На късмет са!

Проверка по рама

2. Огледало
Този предмет е способен да акумулира енергия. Ако старите му собственици са били щастливи хора, тогава определено не бива да се лишавате от огледалото, казва поверието.

3. Часовник

Часовникът на успешен и щастлив роднина е отлично наследство, уверяват поверията. Хората вярват, че такъв предмет ще подобри живота на новия собственик.
Тези предмети и неща не могат да бъдат взимани от земята според поверията

4. Икона

Магазин за Акумулатори

Иконите обикновено се наследяват. Дори онези хора, които не се смятат за религиозни, не смятат за нужно да се отърват от тях. Смята се, че иконата може да стане защита и утеха за новия собственик.
5. Бродирани възглавници

Според легендата вещите с ръчно бродирана шарка са мощен амулет, който никога не трябва да се дава на непознати. В противен случай може да започнат проблеми в семейството, предупреждават експертите.

Разгледайте в скрина, който пазите в килера. Нищо чудно да намерите някоя от изброените по-горе вещи, останала от вашите предци. Време е и вие да сте щастливи и успешни колкото тях.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ