14.8 C
София
вторник, април 30, 2024

Порасна им работата! Иван и Андрей обявиха сензационно, че вече са трима

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Трима от големите продуценти в сферата на музиката, киното и телевизията се съюзиха. Това са Иван Христов, Андрей Арнаудов и Саня Армутлиева. Причината е мащабното кариерно събитие на Bulgaria wants you в София на 11 юни.

„Кариера и живот – защо в България?“ е напълно безплатно и ще събере в София Тех Парк най-отговорните работодатели от страната. Събитието се организира от платформата на Иван и Андрей, които лично обявиха първия си специален лектор – Станислава Армутлиева. Тя е основател и управляващ директор на някои от най-успешните музикални компании у нас, а същевременно е експерт на международно ниво в музикалния бизнес. Бившето жури на X-factor пристига у нас специално за форума.

„България не просто има нужда от образовани, ентусиазирани и отворени към света млади хора, които искат и могат да я променят, България е пълна с възможности за развитието на такива хора. Моята история е резултат на осъзнат избор да остана тук. С радост ще я споделя“- коментира Саня.
Източник: https://www.marica.bg/

Проверка по рама

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ