19.8 C
София
събота, май 18, 2024

Агресия и емоционалност: Ето как влияе пълнолунието върху мъжете и жените

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Пълнолунието има много силно влияние върху психиката и физическото състояние на хората. Астролозите отбелязват, че въздействието на нощната звезда при пълнолуние върху жените и мъжете може да е малко по-различно.

Ефектът на пълнолунието върху мъжете

Първо, заслужава да се отбележи, че пълнолунието засяга мъжете малко по-силно, отколкото жените. Луната в пика на своята енергия може да доведе до повишена импулсивност и повишено желание за безсмислен риск. Мъжете в такива дни карат кола много агресивно, спорят много, бият се и псуват по-често. В тази връзка астролозите съветват представителите на силния пол възможно най-рядко в дните на пълнолуние да се занимават с екстремни спортове, да превишават скоростта и да изливат негативни емоции върху околните.

Мъжете са склонни да критикуват всички наоколо в 15-ия лунен ден. Когато Луната е възможно най-активна, силният пол често изпитва непреодолимо желание да научи някого на нещо, да упрекне някого за нещо.

Какво влияние има пълнолунието върху вашата зодия?

Нарастващ мързел. Мъжете са по-склонни от жените да се отказват в дните на пълнолуние. Те просто не искат да се занимават с нищо по някакви не съвсем ясни причини. Някой намира извинение за неразположението си, а друг дори не се притеснява от това.

Проверка по рама

Мъжете спят по-лошо в деня на пикова активност на нощната звезда. Жените също заспиват по-зле, но мъжете често се сблъскват с безсъние и лоши сънища.

Изненадващо, силният пол в периода на Пълнолунието има и плюсове. Например, има подобрение в реакцията. Рефлексите на мъжете се обострят. Това се случва и на красивите дами, но в много по-малка степен.

Ефектът на пълнолунието върху жените

Нежният пол в периода на повишена активност на Луната доста често изпада в депресия и тъга. За да не се случи това, е важно да се абстрахирате от лошите и неприятни спомени. В дните, когато луната е пълна, жените трябва да отделят повече време за приятни неща, за да изплашат лошите мисли.

Влиянието на пълнолунието върху хората

Жажда за хаос. Жените, както и мъжете, в дните на Пълнолунието са склонни към хаос, но не този, който е насочен към общуване с хората и взаимодействие с външния свят, а вътрешен хаос. Често те абсолютно не искат да възстановят и поддържат реда, а също така има подсъзнателно желание да нарушат реда.

Магазин за Акумулатори

Влошаване на настроението. Производителността на жените може да спадне драстично във всяка област. Унилото настроение понякога се заменя с експлозивно, както при мъжете, и това се случва напълно непредвидимо и неочаквано.

В дните на пълнолуние нежният пол може да има спонтанно желание да промени външния си вид. В никакъв случай не трябва да посещавате фризьор, ако това е спонтанно посещение. Ако посещението на фризьора или промяната на имиджа е планирано предварително, тогава не можете да промените плановете.

Жените са по-склонни да раждат на пълнолуние. Може би това се дължи на засиленото влияние на нощната звезда върху бебето в утробата. То става по-активно. Наистина има такава тенденция, така че трябва да си спомним за това, дори само заради наличието на потвърждаващи статистики.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ