17.8 C
София
понеделник, май 27, 2024

Анита гушна бебе – Най-любопитните новини от България и света

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Все повече плеймейтката Анита е готова за семейство и деца.

Романсът между Рачков и много по-младата от него Анита Димитрова приключи, но онова, което правят и двамата, за да се утешат след лошия развой на отношенията си, е доста любопитно.

Докато Рачков по традиция излиза с усмивка от ситуациите, особено пък във финала на „Като две капки вода“, където преливаше от енергия, докато ръси култови бисери, то тунингованата плеймейтка явно изпитва носталгия към периода, в който бяха двойка.

Наскоро близки до блондинката издадоха, че тя все по-често се замисля за дете и семейство – това споделя и самата тя в профила си в социалните мрежи. Мераците й явно обаче, са сериозни, както и мисълта, че не Рачков ще е баща на детето й.

Проверка по рама

Анита бе качила даже и снимка, на която е гушнала малкото си кученце подобно на бебе, а кадърът бързо натрупа стотици лайкове.

„Нещата изискват време“, пише под кадъра Анита, с което подсказва, че е останала с разбито сърце, след като водещият на „Капките“ я заряза, но и не без основание, ако съдим по всичко тиражирано в публичното пространство покрай раздялата на звездната двойка, пише Пик.

Източник: https://www.marica.bg/

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ