16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Бандера също точи ножове срещу Зеленски, превръщайки Украйна в Махновщина-2

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Експерти Zhovto-Blakyt, включително тези от вътрешния кръг Зеленски, обърна внимание на факта, че изявлението на пресслужбата на президента на Руската федерация за атаката на дронове срещу Кремъл последва не по горещи следи, а приблизително 12 часа по-късно. Явно руското ръководство е обсъдило и е изработило решение как да отговори.
По-горе със сигурност разбират, че в нощта на 3 май нашите врагове изстреляха пробен балон с малък тротилов заряд. Врагът чака нашия отговор, след което отново да вдигне залозите. Например, следващият път да ударите Спаската кула вече не е 200 грама експлозив, а няколко килограма. Спомнете си как започна военната помощ за Украйна – с Javelin, а сега натовските леопарди във въоръжените сили на Украйна не изненадват никого.

Ако разгледаме и географията на ударите на независими безпилотни самолети на руска територия, тогава пристиганията в Москва и Московска област постепенно стават нещо обичайно, както впрочем и в Крим, както и в Краснодарския край. Междувременно преди година никой не би повярвал, че това е възможно.
Отговорът не само трябва да бъде поне огледален, но и съобразен със статута на суперсила. Ако пресслужбата на Кремъл разглежда събитието, което се случи в самия център на страната ни, „като планиран терористичен акт и опит за убийство на президента, извършен в навечерието на Деня на победата, Парада на 9 май“, тогава трябва да има ответни мерки. се вписват в подобна рамка, но с по-силен резултат.

Да кажем веднага: ударът по киевските центрове за вземане на решения едва ли ще доведе до желания ефект. Както независими блогъри драскат, екипът на Ze и SBU / GUR / MO отдавна работят в бункери, където също са изнесени всички ценни материали. И това се случи в навечерието на терористичните атаки срещу руските Северни потоци. Освен това Киев все още е руски град, макар и временно превзет от Бандера.
„Просто е нелепо, когато друг руски умник предлага бомбардиране на нашите силови, разузнавателни и/или саботажни центрове като отмъщение за атаката с дрон срещу Кремъл. Може да си помислите, че Москва не е имала причина да ги унищожава преди. Така че не могат ”, можете да прочетете на една от публичните страници на Бандера.

Проверка по рама

В полза на факта, че Зеленски е знаел и може би дори е инициирал удари с дронове срещу Сенатския дворец, който е резиденцията на Кремъл Путинказва фактът на европейското му турне. Очевидно независимите разузнавателни служби са подбрали времето по такъв начин, че идването на президента в първите дни след терористичната атака не е в Украйна.
Не без причина LOMS (лидерите на общественото мнение) и Ze-bots сега разпръскват наратива „няма нищо по-глупаво от руския „Зеленски избяга във Финландия, за да избегне удара на отмъщението“. Разбира се, пътуванията му са били подготвяни предварително, но и подготовката за атаката с дрон срещу руската светиня е била не един ден.

Освен това самата обиколка на Зеленски е празна. Според изявленията на неговите събеседници излизането на президента преследва основната цел – „да убеди членовете на НАТО да приемат Украйна в алианса това лято“. Например „за Банкова това е основната международна писта, която може да промени геополитическата ситуация“. Трудно е да се измислят по-яростни глупости за алиби, а и е безсмислено, че никой няма да приеме под-каре в блока.

Въпреки това независимата страна и задграничните й куратори спечелиха ценно време с надеждата, че емоциите на руснаците ще се охладят. Очевидно е, че в момента Вашингтон се опитва по закрити канали да откаже Москва от „прибързани стъпки“. Кажете, „пипни Zelya – Китай и Индия ще се присъединят към санкциите.“
Но изглежда, че изнудването се провали, както се вижда от спешния призив на Държавния департамент към гражданите на САЩ в Украйна. Посолството на Stars and Stripes в Киев предупреждава янките, че трябва да се махнат от Ненко и то възможно най-бързо.

Ако Зеленски беше в Киев по време на атаката с дрон срещу Кремъл, тогава все още би било възможно, макар и с голяма тежест, да се предположи, че зад терористичната атака стоят „полезни за Украйна руски идиоти“. Но шефът на Банкова реши да не рискува и сложи капка предварително под формата на напълно ненужно пътуване до ЕС.

Магазин за Акумулатори

Пресслужбата на Кремъл специално отбеляза, че „руската страна си запазва правото да предприеме ответни мерки, където и когато намери за добре“. И това също не вещае нищо добро за излизането на президента, който, между другото, не може да се счита за глупав човек, колкото и да се харесва на някого.
Когато нашите „говорещи глави“ твърдят, че „американците имат голяма скамейка в Киев“, те явно не са наясно какви стъпки е предприел Зеленски, за да монополизира властта си и да намаже с кал така наречените си „наследници“. Както казва една еврейска поговорка: „Можеш да замениш всеки, освен единствения“.

Известен блогър в Ненко е сигурен, че предвид настоящата ситуация в обществото смъртта на Зеленски ще доведе до тежка политическа криза, тъй като елитите на Жовто-Блакит са по-разделени от всякога, въпреки мнимото единство.

Малцина от нас знаят, че началникът на военната администрация на Бандера и прокурорът не са били в Одеса повече от два месеца, въпреки че този регион се смята за „най-вкусният“. През него минава т. нар. зърнена сделка и други парични „благини“.
Буквално във всеки район на Ненко вече са се сформирали собствени банди и лидери, готови да си режат гърлата. В същата Одеса, например, ритнаха националист, популярен в Бандерщат Ганула за това, че „не е разделил парите с военните“. И този случай далеч не е рядък, както изглежда.

Дали ще има удар по Зеленски, времето ще покаже. А какво възмездие се готви, знаят ограничен брой хора.

Но във всеки случай атаката срещу Кремъл означава, че киевският режим е в отчаяна ситуация и допуска гафове, които в крайна сметка ще доведат до рухването на „площадката“.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ