19.8 C
София
събота, май 18, 2024

Бившата на Иван Христов, Вихра Петрова с тотална промяна, но не положителна-Снимка –

ПРОЧЕТИ СЪЩО

45-46 години. Толкова е възрастта на Вихра Петрова – бившата съпруга на Иван Христов.

Тези години изобщо не са толкова много, още повече в наши дни, когато козметиката и дерматологичните услуги са в невероятен подем и напредък. Затова е странно, че Вихра си е позволила да изглежда така.

Снимките, които виждате, са от снощи и на тях видимо бие на очи, че е използван фотошоп, съчетан с филтри. И въпреки това ясно личи, че кожата на Вихра Петрова е доста отпусната, особено проблемен е овалът на лицето, който е с буквално размити форми.

Ако дамата изглежда така при наличие на фотошоп, каква ли е гледката на живо, шокирани се питаха потребители в мрежата като моментално съпоставиха Вихра с Ирина – втората жена на продуцента Иван.

Знаем, че Ирина Тенчева е с няколко години по-голяма от Иван Христов, но всъщност и Вихра е по-голяма от него. Двете с Тенчева имат максимум година разлика като Ирина е по-голямата, но честно казано към днешна дата не й личи.

Проверка по рама

Лицето на Ирина е в пъти по-опънато и с по-хубава кожа от това на Петрова, а мнозина отдадоха причината на това, че е щастлива и обичана от Иван. Докато Вихра така и не успя да намери мъж, при когото да се установи. Е, поне засега.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ