22.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Благо Джизъса грабна 150 бона от „Сървайвър“ и посвети победата на децата си

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Благой Георгиев грабна победата и чека за 150 000 лева от „Сървайвър“, след като се пребори за първото място със студентката Ермина и финансовия представител Данаил.
Секунди след като водещият Ваня Джаферович съобщи името на футболиста, ММА боецът Жоро, който беше най-добрият му приятел в риалитито, го метна на рамо и го понесе с радостни викове.

Две жени и четирима мъже отиват на финала в „Сървайвър“ СНИМКИ
Джизъса изгони от „Сървайвър“ сина на легендарен вратар СНИМКА
„​​Много е вълнуващо! Ако бях спечелил Шампионската лига, нямаше да се чувствам така. Там имаш отбор, а в „Сървайвър“ се бориш сам. Благодаря на всички, много ви обичам! За мен е чест, че бях с всички вас тук!“, обяви Джисъса, след като се окичи в титлата Последния оцелял.

Проверка по рама
„Да стигна дотук ми помогнаха вярата и мисълта за моите деца. За тях се борих до края, за тях е и тази награда“, обяви Благо, който оцеля дълги дни на безлюдния и негостоприемен Остров на отшелника, където беше изгонен от племето.

Благо Джизъса изригна срещу аверите си в „Сървайвър“
За него гласуваха осем бивши участници – ММА боецът Жоро, атлетът Иван, фолкпевицата Татяна, гемологът Светльо, инфлуенсърката Мария, дизайнерът Едис, влогърът Чефо и актрисата Снежана. Останалите пет гласа се разпределиха между Ермина и Дани, които също поставиха на изпитание инстинкта си за оцеляване и водиха битки на предела на силите си./show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори

Блиц
Статията Благо Джизъса грабна 150 бона от „Сървайвър“ и посвети победата на децата си е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ