13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

Диана Димитрова с кодирана нападка към Ралица Паскалева: Доста години гледах фалшивите сълзи

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ето какво написа Димитрова в социалните мрежи: „За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома! Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много харесвам Владо и Кали, но Тома е ненадминат! Дал Господ!
Освен безумния талант, Тома е истински добър и чист човек и искам да Ви споделя мили зрители, не обръщайте внимание на фалшивите сълзи на някои от участниците. Гледах ги доста години.“

За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома! Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много…

Posted by Diana Dimitrova on Sunday, April 30, 2023

Нова подкрепа за Диана Димитрова: Хора от Откраднат живот споменават шамари и синини

Нова вълна от подкрепа към Диана Димитрова в скандала с Юлиан Вергов, дойде в последните часове. Няколко от членовете на екипа на „Откр…

Именно последните думи на Димитрова насочват към Ралица Паскалева, която също е част от предаването в дует с Димо Алексиев. Паскалева няколко пъти в „Като две капки вода“ се просълзи от различни имитации. Тримата имаха главни роли в сериала „Откраднат живот“, заедно с Юлиан Вергов, а Паскалева публично защити Вергов след като той самият пусна официална позиция за скандала.
ОЩЕ: Емо Каменов разтърси мрежата: Ралица Паскалева разведе Теодор Салпаров с две деца (ВИДЕО)

Проверка по рама

Припомняме, че в последните месеци се разрази сериозен скандал между Диана Димитрова и Юлиан Вергов. Тя обяви, че е била жертва на насилие от неин колега актьор. Въпреки че не каза директно името му, стана ясно, че говори за Юлиан Вергов.
Припомнете си цялата хронология на скандала ТУК.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ