20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Дневен хороскоп за 1 август 2023 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Днес не вярвайте на думите. Проверявайте фактите внимателно и премислете поне два пъти преди да се решите на важна стъпка.
Още: Кои зодии имат най-силна интуиция?

Телец

Днес паричните въпроси ще бъдат толкова лесни за разрешаване, че могат да се считат за незначителни. Все пак не харчете прекалено и бъдете финансово отговорни.
Близнаци

Струва си да се дават обяснения само когато има кой да ги изслуша. Ако не искат да ви чуят, не хабете сили и нерви в обяснения.  

Още: Кои женски зодии държат мъжете си под чехъл?
Рак

Днес ще бъдете изпълнени с много неспокоен вид енергия, която спешно ще изисква незабавно освобождаване. Изберете начин, който е най-малко свързан с хора и общуване.

Проверка по рама

Лъв

През този ден можете да видите много повече, отколкото някои хора си мислят. Това ще ви даде сериозно предимство. Ще разкриете нечии нечисти намерения.
Още: Най-горделивите зодиакални знаци според астрологията

Дева

Това е ден, в който да оцените, това което притежавате. Усмирете жаждата си да имате повече – в противен случай може да загубите нещо ценно.  

Везни

Днес е по-добре да бъдете учтиви, отколкото искрени. Вашата честност няма да бъде оценена и може да ви докара сериозни главоболия.
Още: Кои зодии никога няма да са Ви истински приятели?

Скорпион

Днес ще ви бъде изключително трудно да се заемете с изпълнението на собствените си задължения. Опитайте се да не се отпускате твърде много и започнете от най-важното.

Магазин за Акумулатори

Стрелец

Каквото и да се случи днес ще бъдете център на вниманието. Сложете най-хубавите си дрехи и широка усмивка. Денят ще е успешен.
Още: Кои зодии трябва да спрат да дърпат Дявола за опашката?

Козирог

Дори ако имате много основателни причини да скриете дадена истина – най-добре не го правете точно днес. Вашата откритост и честност ще бъдат по-ценни. 

Водолей

Днес ще тръгнете на пътешествие, което само по себе си ще бъде много по-важно за вас от крайната му цел. Бъдете внимателни към вашите спътници.
Още: Тези 5 двойки зодии са лоша комбинация

Риби

През този ден не очаквайте много от другите, но и от себе си. Прекарайте едни спокойни часове и се радвайте на тишината около себе си.

Пълнолуние на 1 август 2023 г. – какво очаква зодиите

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ