24.4 C
София
вторник, юни 6, 2023

Дрю Баримор отказа да води церемонията на наградите на MTV

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Според Variety 48-годишната актриса и водеща на токшоу се е отказала от домакинството на тазгодишното събитие в подкрепа на продължаващата стачка на американската Гилдия на сценаристите. Баримор обаче се е съгласила да бъде водеща на шоуто за наградите през 2024 г.
„Вслушах се в сценаристите и за да ги уважа истински, ще се откажа от воденето на живо на церемонията по връчването на филмовите и телевизионни награди на MTV в знак на солидарност със стачката им“, обяви Баримор и добави: „Всичко, което ни радва и вълнува във филмите и телевизията, е родено от сценаристите им. Докато не бъде постигнато решение, аз избирам да изчакам, но ще гледам от вкъщи и се надявам да се присъедините към мен“.

Дрю Баримор за менопаузата: Не съм стара и прашасала (ВИДЕО)

В предаване, посветено на менопаузата, Дрю Баримор участва заедно с Опра Уинфри, Мария Шрайвър и професионални лекари. То бе излъчено н…
„Благодаря на MTV, които наистина бяха едни от най-добрите партньори, с които някога съм работила. И нямам търпение да бъда част от това догодина, когато наистина ще мога да отпразнувам всичко, което MTV е създала, а именно шоу, което позволява на феновете да избират при кого да отидат наградите и е наистина завладяващо“, каза още актрисата, цитирана от БТА.

ОЩЕ: Дрю Баримор все още не може да преживее развода си
Филмовите и телевизионни награди на MTV ще се излъчват в неделя, но без водещ. Освен това MTV отмени червения килим за шоуто.

Проверка по рама

Американската Гилдия на сценаристите гласува разрешаване на стачка тази седмица, която влезе в сила във вторник. Токшоута като „Вечерното шоу на Джими Фалън“ и „Джими Кимъл на живо“ са спрени до края на тази седмица и се излъчват техни повторения.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ