9.8 C
София
събота, април 13, 2024

Ето я дъщерята на Фънки! Страхотна красавица, а жена му е направо… (снимки)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Фънки има прекрасна съпруга и уникално красиви деца. Дори певецът Константин не можа да повярва, че има роднинска връзка между Фънки и семейството му. „Аз не мога да повярвам, такова красиво семейство, такива красиви деца, Фънки, сигурен ли си, че са твои? Ти си истински художник“, заяви Коцето в коментар на визитката на музиканта.

Жената на Ковачев го похвали за страхотното представяне, а към поздравленията на красивата блондинка се присъедини и дъщеря им, която каза, че иска да прилича повече на баща си, като порасне.

Децата на Фънки наистина са страшно чаровни и върху лицата и речника им няма и помен от грубостта на музиканта, с която той е популярен. Оказва се, че Ковачев е възпитал две страхотни същества, заедно с прелестната си съпруга.

Проверка по рама

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ