8.6 C
София
събота, март 25, 2023

Фолкпевецът Константин разплака брат си в „Сървайвър“ СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Фолкпевецът Константин докара до сълзи брат си, който от месец се бори за оцеляването си в „Сървайвър“. Изпълнителят на хита „Черна роза“ разплака по-големия от него Светльо с трогателно послание и снимка на двамата от детството им.
„Брат ми, винаги си бил мое вдъхновение! Липсваш ни много и ще те чакаме с последния полет!“, написа Коцето, а думите си придружи с черно-бяла снимка. От кадъра се вижда, че самият той е на около година, а Светльо – на близо три.

Какво става? Братът на Константин отслабна с 10 кила в „Сървайвър“ СНИМКА„Това е моето малко братче Коцко. Безкрайно го обичам!“, възкликна сървайвърът като видя избелелите образи, а очите му се напълниха със сълзи.

Проверка по рама

Участникът и всички останали от племето „Войни“ получиха снимки и мили послания от близките си като награда след спечелена битка срещу отбора на известните. Разчувстван, Светльо се разприказва за личния си живот. Той призна, че има син на 27 години и дъщеря на 4, но в момента до него няма жена.
Божана Кацарова проплака: Останах без коса в „Сървайвър“ СНИМКА

„Когато изляза от „Сървайвър“ ще се радвам да прегърна дъщеря си, защото в последните години не съм я виждал много“, каза той, загатвайки за проблем в семейството си./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Фолкпевецът Константин разплака брат си в „Сървайвър“ СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ