18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

ГЕРБ се тресе: „Магнитски“ срина хунтата в Перник, Бойко Рашков води убедително

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сериозно увеличение на доверието към Бойко Рашков в Перник се очаква на тези избори, за ужас на шайката ГЕРБ. Бившият МВР шеф, по време на когото Бойко Борисов попадна в ареста, води листата на ПП-ДБ в миньорския град.
Източник на „Галерия“ разкри, че Рашков ще събере гласове по две линии. Човекът на „Промяната“ има негласната подкрепа от кмета Станислав Владимиров. Станката, както е известен последният, пък получил предварителна подкрепа от Кирил Петков и Асен Василев за местните избори наесен. Владимиров вече обяви, че ще играе за кмет като независим кандидат.

Припомняме, той беше изключен от БСП на последния конгрес заради критики към лидера Корнелия Нинова. Градоначалникът има сериозно влияние и със сигурност доста от верните му хора биха подкрепили листата на Рашков.
По принцип в Перник най-силни резултати записва ГЕРБ. На тези избори лидерът там беше сменен изненадващо.

Бившият финансов и здравен министър Кирил Ананиев печелеше убедително изборите, но Бойко Борисов сложи на негово място за водач кумеца си Георг Георгиев.
Причината, според източник на Новините Днес е, че Ананиев е чичо на ударения от „Магнитски“ Владислав Горанов. Изплашен, че може да бъде вкаран в следващ US-списък на корумпираните, Борисов предпочел да изчегърта всякаква връзка с пробития вече Влади Горанов.

Проверка по рама

За негова беда, обаче, новият водач на ГЕРБ-листата в Перник, е неразпознаваем за избирателите в областта и това наклонило резултата към по-висок процент за Бойко Рашков.
Материалът ГЕРБ се тресе: „Магнитски“ срина хунтата в Перник, Бойко Рашков води убедително е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ