25.8 C
София
петък, юни 9, 2023

Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 8 май до 14 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Една астрологична прогноза ще ни помогне да вземем от настоящата седмица само най-доброто. Сега абсолютно всеки човек ще може да компенсира изразходваните усилия с щастие, изобилие и късмет.
Павел Глоба е астролог, който е известен по целия свят. Неговите прогнози са много точни и изпълнени с точна, много полезна информация. Портални експерти Мегагороскоп сподели с нас експертно мнение каква може да бъде тази седмица за хората от тази или онази зодия. Астролозите на сайта dailyhoro.ru допълниха тази информация със своето мнение, което доведе до доста точен и много полезен преглед на следващите седем дни.

Овен

Овенът може да бъде тих, тъй като най-голямата им уязвимост може временно да се превърне в предимство или просто да изчезне. Вселената е на страната на тези хора, така че те могат да очакват успех във всяка област. Периодът от 8 до 14 обещава да бъде спокоен и хармоничен за представителите на този Огнен знак. Те трябва да останат верни на собствените си принципи и да се занимават с това, в което лежи душата, като изключват досадни дейности и разговори. Не забравяйте обаче за онези действия, които носят не само удовлетворение, но и материални ползи.
Телец

За Телците периодът е определен като много благоприятен: техният покровител Венера ще бъде подсилен от намирането си в Рак, което ще даде душевен мир и ще хармонизира съзнанието, ще привлече хубави събития и ще даде сили да устоят на несгоди. В средата и края на седмицата е желателно Телците да установят полезни контакти и да завържат изгодни запознанства. Не се препоръчва да се доверявате на слухове и съвети на непознати личности. В много ситуации си струва да слушате интуицията си. Няма нужда да водите агресивни спорове, за да защитите собствените си принципи и желания, особено ако те могат да бъдат заобиколени.

Близнаци

Близнаците могат да променят живота си много драстично тази седмица. Съветите на астролозите ще им помогнат да ускорят този процес. Звездите обещават на представителите на този знак много необичайна седмица. Покровителят Меркурий все още е белязан от ретроградност, така че е по-добре да не поемате финансови рискове и да не търсите нови запознанства. Венера на 7-ми се премести в знака на Рака и това предполага, че планетата ще помогне на Близнаците да преосмислят собствения си живот и да се откажат от всичко ненужно. Астролозите обаче съветват да действате внимателно и да не извършвате прибързани действия, тъй като някои последствия няма да се променят.
Рак

За Раците предстои много ярка и обнадеждаваща седмица. Кажете благодарение на Венера. Покровителят ще помогне да се реализира вътрешният потенциал и да привлече късмет за доста дълго време във всички области на живота. Струва си да се възползвате от възможностите, предоставени от Вселената. Смелостта и енергията през този период ще позволят на Раците да получат това, което искат. Основното е, че желанията не трябва да бъдат разрушителни, а градивни за себе си и другите. Освен това астролозите съветват да не забравяме четири много полезни правила за визуализация, за да постигаме по-лесно целите.

Проверка по рама

лъв

Наситена със събития седмица очаква представителите на тази зодия. Астролозите препоръчват да не разпилявате ресурсите си и да насочвате енергията само към най-важните неща. Скандалите ще се наказват. Прекалената лековерност може да причини проблеми във финансовия сектор. Укрепналата Венера ще ви даде възможност да почувствате прилив на сила и самочувствие. Късметът ще застигне Лъвовете, които умеят да се съсредоточават върху важни неща и сами да вземат отговорни решения. Ако сега е трудно време, пет доказани начина ще помогнат на Лъвовете да го преживеят с лекота.
зодия Дева

Тази седмица ще бъде изпълнена с приятни възможности и злополуки. Девите трябва да се доверят на себе си и да следват мечтите си. Струва си да избягвате прекомерната умора, тъй като това може да се отрази настрани за тях, причинявайки стрес и понижавайки общия тон, въпреки силната Венера. Ако Девите са в задънена улица и не знаят какво да правят по-нататък, нощните светила ще им помогнат да променят живота си. Звездите ще предоставят на Девите отлични възможности в работата и бизнеса. Късметът ще се усмихне на трудолюбивите хора от този знак. Бурните емоции могат да дискредитират Девата в очите на другите, така че е по-добре да държите чувствата под контрол.

Везни

За Везните няма да е толкова трудно да се покажат от най-добрата си страна, както да речем миналата седмица, тъй като Венера ще ги снабди с енергия. ще се отрази благотворно на вашия знак. Средата и краят на месеца ще бъдат свързани с подкрепа и отстояване на собствени или чужди права. По-добре е да бъдете последователни в действията си, разчитайки не на интуицията, а на логиката и здравия разум. Нощните светила ще се опитат да повдигнат завесата на тайната над бъдещето, така че Везните трябва да използват точно нумерологично гадаене. Време е да гледаме напред, да планираме нещата.

скорпион

Звездите обещават спокоен период, но не можете да го наречете безопасен: очакват се неприятни сблъсъци и срещи с врагове. Поради тази причина е по-добре Скорпионите да спрат да правят типичните си житейски грешки. Възможно е тези хора да успеят да постигнат целта си, но не се знае каква ще бъде цената на успеха. Скорпионите могат да бъдат много ядосани на нечие незаконно или морално лишено от действие действие. Астролозите препоръчват да се контролирате и да не учите никого за живота. С враговете е по-добре първо да се опитате да разрешите всичко с думи, с помощта на дипломация и вродена харизма.
Стрелец

Представителите на този знак ги очаква период на духовна релаксация и нови възможности. Положителното влияние на Венера ще привлече късмета към Стрелеца. Въпреки това за тях все още е по-добре да избягват големи загуби на енергия. Няма да е лесно да нарушите вътрешната хармония на Стрелците, но е по-добре да не се обграждате с лоши и неприятни хора, тъй като това може да доведе до конфликтни ситуации и разногласия. Стрелците ще имат добра възможност да защитят собствените си възгледи, но само с онези хора, които не прехвърлят пари и чуват опонента си.

Козирог

Представителите на този знак ще имат голям шанс да направят нещо наистина важно. Положителната енергия на Венера ще помогне на Козирозите да изразят себе си по възможно най-добрия начин. Тези хора ще почувстват хармония и ще могат самостоятелно да управляват живота си. За да не се нарушава това, е важно да се избягват емоциите, които убиват щастието. Важно е да запомните, че засега Меркурий ще остане ретрограден. Това предполага, че работата и любовните отношения ще изискват по-скрупулно отношение. Астролозите съветват все още да не анализирате грешките и да мислите за бъдещето.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Планетите ще помогнат на Водолеите да преодолеят негативните емоции и да създадат необходимите връзки. Основното е да направите всичко възможно, за да изчистите енергията от негативизма. Представителите на тази зодия ще имат късмет само ако спрат да се тревожат за дреболии. Водолеите ще могат да бъдат активни, да създават грандиозни планове. Можете също така да се насочите към творческата сфера, опитайте се да намерите ново хоби. По това време можете да следвате повелите на сърцето. Очакват се комфортни условия за изпълнение на важни задачи и задачи. Вътрешното напрежение ще спадне.
Риба

Астролозите съветват Рибите да избягват конфликтите. Това е ненужна загуба на време и усилия. Тези хора трябва да обърнат внимание на ситуацията, когато желанията се изпълняват, но не по начина, по който бихме искали. Ако това се случва напоследък, сега Рибите ще могат да разберат защо. За да постигнат успех в някоя от областите, представителите на този знак ще трябва да преодолеят мързела. Доверяването на другите все още не си струва, тъй като Меркурий все още е ретрограден. Струва си да избягвате контакт с неприятни хора. В противен случай вътрешният мир ще бъде непоправимо нарушен.

Трудните моменти в живота винаги могат да бъдат преодолени. По-рано говорихме как да направим това според знака на зодиака. Тази седмица ще имате достатъчно сили и енергия да излезете от черната ивица, превръщайки се в най-добрата версия на себе си.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ