18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Хубавата Елена накара Евгени много да съжалява след “Ергенът“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО
И финала на втория сезон на „Ергенът“ вече е факт, а също и голямата победителка – Валерия. И докато едни се радват на щастието си, други правят така, че посеят семето на съмнението в крайния избор.

Става дума за Елена, с която пианистът Евгени имаше доста сериозен флирт, а според мнозина – и нещо по-сериозно, което обаче, явно не е било дотолкова устоичиво, щом той бързо се фокусира върху конкурентката й в шоуто Валерия, която днес е и негова спътница в живота.
И ако всички си мислят, Елена е изпаднала в дълбока депресия, след като Евгени предпочете друга жена пред нея, ще се излъжете.

Вместо това красавицата определено дава всичко най-добро от себе си, за да накара пианистът да съжалява за избора си.
 

Проверка по рама
По всичко изглежда, че Елена се наслаждава активно на новата си слава, която придоби покрай участието в „Ергенът“, а и на човек, който тепърва ще твори, защото е силно вдъхновена от преживяното във формата. Засега тя не е коментирала директно финала на шоуто, очевидно е, че изпитва болка заради случилото се, но и е решила да не се отпуска много много в емоциите си.

В профила си в социалните мрежи Елена пише, че се върнала към смисъла на предишната глава от живота ми – космополитност в малкия град. Тя обявява, че започва да се обгражда с нейна лична селска идилия.
„Вярвам, че си я носим вътре в нас и я манифестираме където и да се намираме. Ясно е, че идеална среда няма, но малко повече идеализъм в представите ни може да ни откара наистина далеч“, пише тя, а публикацията й за минути натрупа хиляди лайкове.

„Добре съм, по-силна съм от преди. Най-хубавото предстои!“, не пропусна да добави още красавицата към почитателите си.

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ