България

Извънредно! ГЕРБаджия уби новото гадже на бившата си в Сливен

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ревнив член на мутрогрупировката ГЕРБ закла жестоко новото гадже на бившата си приятелка в Сливен. Жестокото престъпление станало в петък вечерта, предаде Новини.бг.

30-годишният Божидар Иванов отивал да вземе приятелката си Мария. Около 21 часа спрял колата си пред дома ѝ, дори не свалил предпазния си колан. Вместо да се появи момичето обаче, когато вратата се отворила, там стояло бившото гадже на момичето Орлин. Той извадил нож и започнал яростно на наръгва Иванов. Стоварил ножа във врата и тялото на съперника си.

На трупа на Божидар се натъкнала приятелката му. Тя излязла от дома си и заварила мъжа целият в кръв. Веднага се обадила на майката на гаджето си. „Жена ми отива и вижда как момичето тръгва да бяга. Аз имам чувството, че тя е видяла всичко“, разказа пред „24 часа“ бащата на Божидар Димитър Русчев. Той се съмнява, че момичето може да има нещо общо, защото нямало откъде другаде Орлин да знае кога двамата ще се срещнат.Русчев обясни, че синът му е нямал шанс да се защити или избяга, защото още е бил с колана си. Според него убиецът на сина му и цялото му семейство се занимават с наркотици. Бащата дори посочи, че Орлин имал присъда за дрога и трябвало да е в затвора. Проверка обаче показа, че мъжът е с чисто досие, но има висящо дело за катастрофа с пострадали. Орлин е задържан за 72 часа и обвинен в убийство. Прокуратурата ще му иска постоянен арест.

 
 

Коментари

Коментара

Проверка по рама
loading…
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button