19.8 C
София
петък, май 24, 2024

ИЗВЪНРЕДНО в Narod.bg: Нико Тупарев и жена му привикани и в СДВР за атентата над съдружник

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Потвърдено! Тв продуцентът Нико Тупарев и съпругата му Екатерина Тупарева са извикани и в СДВР заради организирането на поръчково убийство на техен партньор, за което Narod.bg алармира пръв.

Както вече писахме, известният телевизионен продуцент Никола Методиев Тупарев, който стои зад популярни шоу формати по Нова телевизия и bTV като „Ергенът”, „Биг брадър”, „Денсинг старс”, „Стани богат” и много други, заедно с жена му – собственичката на рекламната агенция „Огилви София” ООД Катя Тупарева, преди дни са разпитвани в Софийската градска прокуратура за мократа поръчка.

Сега, обаче, в условията на неотложност, двамата са привикани от криминалисти и в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), за да дадат показания за организиране на поръчково убийство на партньор на Нико Тупарев, с когото продуцентът имал текущи правни спорове.

От наши достоверни източници научихме, че двамата са привикани незабавно в службите и им е съставен предупредителен протокол, като получаната информация е изпратена по служебен път в прокуратурата за последващи действия.

Проверка по рама

Странно, но факт – актуалното местоположение на Тупарев и Тупарева към момента не е известно. Потърсихме ги за коментар, но не отговарят на телефоните си.

Както Narod.bg вече писа, службите разследват данни за мокра поръчка, която Нико Тупарев и жена му Катя дали на силова групировка с цел физическо посегателство върху техния партньор.

Мотивът на милионерите било нежеланието на съдружника на Нико Тупарев да напусне много печелившият им общ телевизионен бизнес, от който Тупарев искал принудително да го отстрани.

Първи писахме, че по мнение на експерти въз основа на публични документи Нико Тупарев печели на годишна база чрез мрежата си от свързани фирми „Олд Скул” ЕООД, „Еф Хикс Камера” ООД, „Републик ъф Кънтент” ООД, „Ту бай Ту” ООД и „Българиан Филм Продъкшън Сървисис” ЕООД от работата им в националните телевизии bTV и Нова между 4 и 7 милиона лева на година.

Именно тлъстите печалби станали причина за желанието да бъде отстранен дългогодишният му партньор.

Материалът ИЗВЪНРЕДНО в Narod.bg: Нико Тупарев и жена му привикани и в СДВР за атентата над съдружник е публикуван за пръв път на Narod.bg.

Магазин за АкумулаториSource link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ