13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Как да стана по-висока – съвети не само за миньончета!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Знаете ли, че само няколко трика за стилизиране на вашия имидж могат да ви направят да изглеждате по-високи? Познанията как да изберете правилните дрехи и обувки може да бъдат много ефективни при изпълнението на това ви желание. Ето 7 подбрани трикове за вашия стил, които ще ви помогнат в решаването на проблема как да „натрупате“ няколко допълнителни сантиметра височина.
Трик №1. Монохромен външен вид

Голямата тайна да изглеждате по-високи е да създадете непрекъсната линия във визията – тоест, да издължите силуета си. Най-ефективният начин да направите това е да формирате единен блок от монохромни (сходни) цветове. Когато носите рокля или комбинация от едноцветни части на облеклото, можете да постигнете този „удължаващ“ ефект. Ако затворите окончателно външния си вид с обувки, които съответстват на цвета на облеклото, или пък просто с отворени обувки, получавате удивителен резултат за „по-висок“ външен вид.
Трик № 2. Отворени обувки

Един от основните трикове за стилизиране с цел да изглеждате по-високи, е да използвате обувки, които оставят стъпалата открити, също обувки без връзки; въобще, избягвайте аксесоари, които покриват кожата. Това е така, защото обувките, които откриват стъпалото, визуално удължават силуета. Имайте предвид, че не е необходимо да носите токчета, за да изглеждате по-високи, тъй като, ако носите равни обувки в същата цветова гама, в каквато е тоалетът ви, вече ще сте създали илюзията за удължаване.
По принцип, всяка жена има нужда от отворени обувки в гардероба си, независимо от това дали иска да изглежда по-висока. Тези обувки са перфектни за всякакъв вид дрехи.

Проверка по рама

Въобще, идеята на отворените обувки е, че те се сливат с тена на кожата. От това става ясно, че, понеже дамите имат различен тен, цветът на обувките трябва да съответства на вашия тен на кожата. Удължаващият ефект се получава, защото на този фон обувката не изпъква и е по-трудно забележима – така визуално изглежда, че дамата е по-висока. Можете също да използвате безпроблемно опцията за сандали с ремъчета.
5 пролетни модни тенденции за април и май, с които ще сте оригинални

Трик №3. Прорези

Разкритата чрез прорези права пола или рокля е чудесен стилен трик за всяка дама, която иска да изглежда по-висока. Най-интересното е, че можете да заложите както на мини-, така и на макси-рокли и поли, за да постигнете този ефект. Движението, създадено от цепката, кара силуета да изглежда по-дълъг, отколкото е в действителност. Освен, че ви помага да спечелите няколко сантиметра на височина, това е и много секси.
Трик № 4. Мини-шорти и мини-пола

За дамите, които са фенки на мини-дължините, късите панталони и мини-поли с дължина до средата на бедрото са доста подходящи при търсене на удължаващ ефект. Колкото повече се вижда кракът, толкова по-издължена става фигурата. През зимата може да използвате черни чорапогащи и черни поли, защото създават добър ефект на удължаване.

Магазин за Акумулатори

Никога не допускайте тези модни грешки и ще изглеждате винаги стилно, където и да се намирате
Трик №5. Висока талия

Дрехите с висока талия, независимо дали са панталони, поли или шорти, все повече се открояват сред съвременните тенденции. Освен че са ключов елемент в модните перспективи, те са е подходящи, ако целите да изглеждате по-високи. Повдигането на височината на талията е начин визуално да промените фигурата си, като накарате да изглежда, че имате по-дълги крака.

Трик №6. Панталони „флеър“
Моделът flair за панталон завладява много почитателки на модните подиуми. Това са панталони с по-широк подгъв, което допринася за тяхната по-особена кройка – тя прави всеки силует по-издължен. Друг положителен момент на модела flair е, че по-широката му кройка предполага използването на токчета, за да изглеждате по-високи и да си гарантирате по-модерен външен вид!

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ