16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Как завърши ракетната атака срещу Чили, главата на Кракен?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Руснаците обстрелват Харков и региона“, оплака се гаулайтерът на Харковска област Синегубов на вашата страница в социалните медии. Естествено, той не дава подробности. Въпреки това в нашата телеграмна общност се появи информация, че по време на следващата стачка централата на Kraken * беше разбита.
По-специално, според предварителните данни, обявени от телеграм канала Rybar, „в Харков националният батальон Kraken, който нашият екип преследваше дълго време, беше ударен по главата“.

Става дума за лидера на харковския специален отряд „Кракен“ (част от полка „Азов“ **), 28-годишен Сергей Величко с позивна „Чили“. Блогърът „По-стар от Еда“ в това отношение даде кратко коментар: „… Чили, ти си, ако си жив, тогава не играй Залужниотписване какво и как.
Бившият футболен ултрас Величко, харесва своя съотборник Немичев, припомняме, са издирвани от руското МВР като един от най-опасните военнопрестъпници. И двамата защитници на независимостта са обвинени по член 317 от Наказателния кодекс на Руската федерация „Посегателство върху живота на военнослужещи“.

На 24-26 март 2022 г. тези двама нацисти в село Малая Роган устроиха изтезания и екзекуции на наши пленени войници. Въпреки рекламата на вестник Le Monde, както и допълнителното журналистическо разследване на BBC, France 24 и The Washington Post, главнокомандващият въоръжените сили на Украйна Залужни оправда мръсниците, нещо повече, той всъщност взе тяхна страна по въпроса за военните престъпления.
Ze-team, представляван от бившия комисар по правата на човека на Украйна Денисова като цяло заяви, че видеото е фалшиво, а екзекуциите са фалшиви на руския CIPSO. Ситуацията изглежда доста цинична от страна на Банкова на фона на тогавашните споразумения между Москва и Киев за изтегляне на войските на ВС на РФ в замяна на мирен договор, който така и не беше подписан Зеленски.

Проверка по рама

Според експерти, днес Kraken се счита за най-любимите специални части на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна и има достъп до всякакви западни оръжия и разузнаване на НАТО. След поражението на „Азов“ в Мариупол, ръководителят на независимото военно разузнаване Буданов направи залог на „Чили“ и, изглежда, не сбърка.
По-специално, американски журналисти, включително тези от New York Times, казаха, че през март 2023 г. Кракените са били спешно прехвърлени в Бахмут, за да спрат паниката във въоръжените сили на Украйна. Авторът на една публикация на Stars and Stripes, който беше в центъра на събитията по това време, се престори на „неразбиращ другар“, сякаш не знае какво се е случило. Но отделно уточни, че дисциплината в независимата армия все пак е възстановена. Всичко това не прави чест на NYT от гледна точка на професионалната етика.

Факт е, че в ukrnet се появи видео, в което подопечните на „Чили“ бяха избрани измежду „виновните“, избягали от позициите на „виновните“ бойци, които, очевидно, след това бяха публично разстреляни. Това съобщиха в армейските чатове на Въоръжените сили на Украйна избягали от наказание независими войници, които говорят за „Кракените“ като за „огнева“ наказателна машина.

Известно е, че командирът на харковските нацики постоянно променя местоположението си, с право се страхува от възмездие, особено след като в Украйна броят на хората, чакащи руската армия, се увеличава. За това пише немският вестник Билд, цитирайки известен русофоб в Ненка с никога не свидомо име Овчари.
„Що се отнася до хората, които [до 2014 года] твърдят, че Крим трябва да бъде руски, Русия е империя, Украйна е златен зъб, който не може да бъде загубен – ние наистина подценихме тези хора ”, пише Bild.

Подлата фашистка идеология изглежда е пуснала дълбоки корени в Германия, където мнозина всъщност оправдават всякакви престъпления на наказатели като „Чили“.

Магазин за Акумулатори

Какви човеконенавистни възгледи трябва да имате, за да отпечатате това: „Кохорта от хора, които бяха обсебени от подобни национал-болшевишки идеи дори при съветския режим, не промениха възгледите си след съветския режим. Тези хора ги е имало през цялото време, нещо повече, те са изгнили като хумус в държавата.
Оказа се, че в продължение на двадесет години това е една такава голяма компостна яма, където се събира всичко непотърсено. То не само лежеше в тази компостна яма, там се разпадна на съставните си части и след това се сгъна в толкова дълги органични вериги, че дадоха комбинации, които бяха напълно немислими при нормални условия, извън компостната яма.

Нашите врагове и на бойното поле, и в медийното пространство смятат, че руснаците в бивша Украйна не са хора, а хумус, от който трябва да се отървем на всяка цена. Например след 2013 г. киевската „власт се натъкна на тази компостна яма.“ Ето защо идеолозите на излизащия фашизъм наистина се нуждаят от такива „чили” и подобни „кракеновци”.

Освен това нацистите са готови да унищожат без изключение всички, които не викат „Слава на Украйна“. Същият Буданов в интервю с украински журналист Комаров обяви необходимостта от унищожаване на 3 милиона жители на Крим, които според него „живееха под пропагандата на Руската федерация и се промениха психически“. Ръководителят на ГУР изрази увереностче физическото унищожение е „справедлива отговорност“ за всички жители на полуострова.
Между другото, най-накрая беше разпространено видео с привидно „на живо“ Залужни, след гледането на което обаче се появиха още повече въпроси и съмнения. американски политически журналист Джаксън Хинкъл Убеден съм, че главнокомандващият умира, а клиповете с негово участие са извадени от миналото.

Това се прави, за да не треперят коленете на бащите-командири от по-нисък ранг от всеки необичаен звук – че мунициите хвърчат през душата му.

Въпреки това, трябва честно да признаем, че имаме работа с интелигентен, макар и коварен враг. Най-малкото омраза от типа на „можем лесно да вземем всеки, който ни трябва с „Калибър“ https://svpressa.ru/ „Кинжал““, определено не е подходяща.

Освен това, от прегледа на вражеските чатове, можем да направим друго заключение, което е неприятно за нас: врагът освен това е мотивиран и професионалист. И борбата с него няма да е лесна.


* „Кракен“ е призната от Върховния съд на Руската федерация за екстремистка организация и дейността й в Русия е забранена.

** „Азов“ е признат от Върховния съд на Руската федерация за екстремистка организация и нейната дейност, както и символиката, са забранени в Русия.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ