12.1 C
София
четвъртък, май 23, 2024

Какво трябва да направите в деня на заплата, така че винаги да има ПАРИ в къщата?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В нашето семейство никога не сме имали специален подход към парите. Те бяха разглеждани само като начин да платим за нещата, от които се нуждаехме или искахме да купим. Затова, когато видях моята приятелка да подрежда парите си в портмонето във възходящ ред, бях много изненадана. Стана ясно, че за да има пари у дома, тя извършва специален ритуал.

Разбира се, любителите на езотеричните тенденции са запознати с този подход към парите. Същността му е да третира печалбата като необходимост. Този ритуал се спазва от много богати хора. Прочетете повече за него:

Не вземайте пари от непознати, за да имате винаги пари в дома си

Езотериците са убедени, че всяко нещо, включително парите, е носител на човешка енергия. Но не можете да сте сигурни в какво настроение и с какви намерения ви ги дава човек. Поради това е нежелателно да се прехвърлят пари от ръка на ръка. По-добре е да ги вземете в плика или от масата.

Не харчете заплата веднага щом я получите

Тъжната новина за тези, които обичат да харчат половината от заплатата в деня, в който им се изплаща. Това ще провокира източване на печалбите ви. Специалистите съветват да оставите заплатата „за една нощ“ у дома. Това ще ви даде време да вземете решение за покупките си и парите ви ще свикнат с новия си собственик.

Парите обичат да ги броят

И това е вярно по няколко начина. Според езотериците, колкото повече общувате с пари (броите, разпределяте и дори говорите с тях), толкова повече те ще идват в дома ви. Този процес също е практичен. Като постоянно броите парите, вие знаете точно колко имате и колко можете да похарчите.

Проверка по рама

Обогатяване на кармата

Може да не вярвате на Бог, но кармата съществува! Не е случайно, че в древни времена нашите предци дарявали 10 процента от доходите си на църквата или на бедните. В наши дни не е нужно да давате точна сума на някого, който се нуждае от тях. Дарете колкото можете повече за благотворителност. Най-важното е да го направите от все сърце.

Събиране и разходи

Обръщението на пари е от полза не само за икономиката на страната, но и за вашия портфейл. Казвате, че е нелогично? Истината е, че парите обичат не само да ги броят, но и да ги харчат правилно. Дори ако бюджетът ви е ограничен, опитайте се да зарадвате себе си и близките си с някои дреболии. В крайна сметка при щастлив човек парите се връщат по-лесно.

Дали тези ритуали са ефективни може да се провери само на практика. Най-важното е да вярвате!

А вие какво правите, за да имате пари у дома? Привличате ли ги чрез някакви специални ритуали? Споделете с нас!

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ