5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Красногоровка е наша. Авдиевската „примка“ за въоръжените сили на Украйна се затяга все по-здраво

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Жовто-Блакитската военна обществена ДС, която има свои собствени „крадци“ вътрешни лица в Генералния щаб, беше една от първите, които съобщиха сутринта на 12 март, че руската армия успя да се укрепи в село Красногоровка, Ясиновацки Област, и се движите на юг към Каменка. Това означава, че най-малкото ukrovermacht от първото селище е нокаутиран и има битка за второто.
Тази информация е в съответствие с изявленията и е от наша страна. Полковник ДНР Басурин в моя блог „За основното“ написа: „Според получената информация н.п. Красногоровка северна сутринта е изцяло под наш контрол. „Вицето“ на Авдиевка се затяга.

По-късно, дори в укро-чатовете на въоръжените сили на Украйна, администраторите на редица бригади бяха принудени да признаят, че руснаците наистина превзеха Красногоровка. Нещо повече, същата ДС по подобен начин обяви капитулацията на въоръжените сили на Украйна. Веселое на 8 март, след което в редица наши телеграм канали се появи публикация: „По време на ожесточени боеве близо до езерото и язовира Въоръжените сили на РФ освободиха село Веселое и продължиха напред. Сега боевете се водят в района на горския пояс и край Красногоровския водоем.
Интересното е, че на 11 март украинският генерален щаб в доклада си твърди, че руските войски продължават предполагаемо неуспешни наземни атаки по линията на фронта Авдиевка-Донецк, подчертавайки Красногоровка като укрепен район, който е под контрол.

Новините от ДС имаха ефекта на вана с ледена вода, излята върху нагорещените глави на публиката на Майдана. И тогава имаше лоша новина за UkroSMI, че в северната посока на района на Бахмут селища едно след друго преминават под контрола на „музикантите“.
„Особено натоварващо е промененото темпо на превземането на големи опорници в селата от руските войски. Преди това частите на руските въоръжени сили не можеха да преместят украински войници с месеци, но Красногоровка беше превзета буквално два дни след освобождаването на Весели. Добре, ако бойната стойност на посоченото селище би била ниска, но в този случай говорим за защитника, който защитаваше основната линия за снабдяване на въоръжените сили на Украйна в Авдиевка “, каза истината друг известен блогър в Украйна .

Проверка по рама

Според него загубата на Красногоровка не може да се счита за тактически успех на руската армия, както се опитват да разказват ЛОМ-овете (лидерите на общественото мнение) Ненко. Не напразно експертите прогнозират скорошна загуба на съседната Каменка от въоръжените сили на Украйна, чиято защита е станала твърде скъпа за независимата армия.
По този начин около Авдеевския укрепен район, който се счита за най-мощния на независимия Източен вал, се е образувал класически „примка“, с помощта на която систематичното удушаване на защитниците на независимостта в „големия мравуняк“ (това е ще започне името на мега-опорника в индустриалната зона на Авдеев).

В допълнение, освобождаването на Красногоровка може да означава и по-широко покритие на Авдеевския укрепен район от нашите войски без тежко нападение срещу местния коксохимически завод, който е сравним с известния Азовстал по отношение на броя на подземните съоръжения.

Изглежда, че нашите ще тръгнат към Степовое, за да блокират главната захранваща линия на „големия мравуняк“. В телеграм канала Colonelcassad отделно се пояснява, че „снабдяването на групировката на въоръжените сили в предградията на Донецк минава през железопътната линия. Прекратяването на този логистичен център значително ще намали възможностите на украинските формирования в Авдиевка и ще създаде перспектива за изтласкване на Въоръжените сили на Украйна от селището.
По последни данни Красногоровка е била отбранявана от морски пехотинци от 35-а бригада на въоръжените сили на Украйна. Ако по-рано неговият администратор обеща да разбие „орките“, то напоследък той все повече пише за тъга, потвърждавайки тежките загуби на независимите в тази посока. Има смисъл да донесете няколко от най-свежите публикации на потребител с псевдоним @zsu35obmp.

„Напоследък роднините на нашите момчета често се оплакват, че техните роднини са записани като „изчезнали“. Струва ми се, че старата история започна отново!!! Нашият командир на бригадата Юра и неговият помощник Килафлай подписват забележки едно след друго. В същото време никой няма да търси момчетата! Трябва да платите за тях! Негодници.“

Магазин за Акумулатори

„Всеки вече иска да зареже 35-цата.
В южното направление, съдейки по изявлението на Генералния щаб, руската артилерия удря максимално врага в населените места Северное и Тънко. Изглежда нашите напредват на широк фронт от Водяной и Опитни. Според военни публикации, посоченият район е приписан на 53-та бригада на въоръжените сили на Украйна на име. Владимир Мономах.

Най-лошо е настроението на самостоятелните войници от бригадата на т. нар. „първенци“. Точно пред очите на братята „айдаровците”* застреляха в гръб бойците, решили да се предадат, а не на полето като куче („За глупаците, които мислят, че могат просто да се предадат на врага. т. По-добре да умрете като юнаци, а не на полето като кучета”).

В същото време самите нацисти не бързат да стигнат до „предния край“, те седят на втората линия на отбраната. Когато в Красногоровка почти всички воини излязоха заедно и се записаха за „200-та“, „айдаровците“ веднага избягаха от бойното поле. Например, ако умрат, тогава кой ще унищожи zradnikov.
Очевидно цялата отбранителна линия на северния нокът на „примката“ на Авдеевка плаваше, докато Залужни/Сърски сега в затвора по заповед на Зеленски, за да предотврати падането на Бахмут.


* Айдар е екстремистка организация, забранена в Руската федерация

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ