12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Любовен хороскоп за седмицата от 15 до 21 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Можете да се влюбите във всеки, но изграждането на щастлива и здрава връзка далеч не е възможно с всеки. Любовният хороскоп ще ви помогне да постигнете семейно щастие и да намерите любовта през тази седмица.
Веднага трябва да се отбележи, че това време е идеално за нови запознанства и активно търсене на сродна душа. Меркурий ще се отърве от ретро фазата в понеделник, 15-ти, така че хората ще станат по-отворени и готови да изградят здравословна комуникация. Ако сте необвързани, тогава няма по-добро време за общуване. Много двойки ще успеят да преодолеят възникналите кризи, да станат по-щастливи. Трябва много да внимавате да бъдете най-докачливите и отмъстителни знаци на зодиака. Подобно поведение може да изплаши късмета и хубавите хора.

Овен

Овните тази седмица ще бъдат по-сговорчиви, по-малко пристрастни и по-привлекателни като цяло. За да засилят този ефект, генериран от планетите-покровители, ще им помогнат специални магически камъни. Представителите на този знак тази седмица ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол. Техните общества ще бъдат активно преследвани от онези, които мечтаят да намерят щастието в любовта. Ще има много задушевни разговори, които ще ви помогнат да намерите подслон от бушуващи страсти и проблеми. Овенът ще иска и страст, което ще заздрави вече създадената връзка.
Телец

Телците от нежния пол трябва да се съгласяват на срещи без страх и за мъжа от този знак е важно да поеме инициативата. Астролозите съветват да не се затваряте от света, като започнете да допускате хората до себе си. Звездите и планетите ще помогнат на Телците да осъзнаят кои са основните причини за постоянните провали в любовта. Представителите на този знак ще трябва да преминат през една доста динамична седмица на вдъхновение и страст. В периода от 15-ти до 21-ви Телецът също ще може да сведе до минимум конфликтите в двойката. Ще бъде възможно да направите важни корекции в живота и общуването.

Близнаци

Партньорите Близнаци ще се зарадват, ако Близнаците поискат да сменят познатата среда. Звездите съветват да се вслушвате в шестото чувство и в любимия човек: може би наистина е време за промяна. Сега трябва да действаме в полза на семейното щастие. Звездите ще помогнат на Близнаците да се отърват от лошите навици, така че те ще станат по-ценни за своите близки и любимия човек. За всички, които все още търсят, е по-добре да станат по-активни и да станат по-внимателни към всичко наоколо.
Рак

Раците трябва да останат енергични и пълни с енергия през цялата седмица. Също така е важно да заразите хората около вас с любовта си към живота. Така че противоположният пол определено ще се интересува от Раците. Всеки, който е много уморен, ще трябва да намери сили да продължи напред. Такъв благоприятен период за прекарване в униние и самота е непозволен лукс. Важно е да бъдеш изпълнен със силата на Вселената, силата на Венера. Тази седмица много Раци ще трябва да преминат през силни емоции.

Проверка по рама

лъв

В любовта Лъвът според хороскопа ще започне да привлича всичко нестандартно. Всеки, който наскоро е имал конфликти, кавги и разногласия в една връзка, ще може да поправи това. Трябва да си починете от интензивността на страстите. Поради тази причина астролозите съветват да не изливате избухналата негативност върху партньора. Като цяло романтиката може да премине на ново ниво, ако Лъвовете не са твърде егоистични и раздразнителни. Представителите на този знак трябва да общуват с негативни хора възможно най-малко.
зодия Дева

Девите трябва да следят не хората около себе си, а себе си. Правилните думи ще им помогнат да намерят щастието в любовта – тези, които привличат щастието. Предстоящата седмица ще даде на Девите усещане за щастие. Хората от този знак чакат грандиозни вътрешни и външни промени. Под наблюдението на Меркурий те ще могат да изпълнят по-ранните си обещания, да увеличат значението си за любим човек, приятели. Тази седмица е важно да обърнете повече внимание на партньора и търсенето на любов.

Везни

Голям късмет ще се усмихне на Везните в любовната сфера, но в отношенията с хората като цяло астролозите настоятелно ги съветват да бъдат по-внимателни, тъй като наред с добрите личности ще се активизират и злите. Специални амулети ще помогнат на Везните да избегнат ненужни кавги и конфликти. Влюбените от този знак ще могат да видят нещо ново в характера и външния вид на любим човек. Очаква се период на възраждане на стари чувства. Един Везни може да опита да се свърже отново с бивш или бивш.

скорпион

Меркурий ще съживи чувствата на Скорпионите. Тези хора ще усетят мощен импулс на положителна, любовна. Това ще доведе до желание за укрепване на отношенията, за постигане на внимание от обекта на симпатия. Болезнено познат човек внезапно ще се промени. Скорпионите трябва да се борят със страха, копнежа и унинието, за да привлекат повече внимание от другите. Вероятността да намерите любов ще бъде възможно най-висока. Това важи особено за тези, които не се страхуват да поемат инициативата. Трябва да посещавате многолюдни места и да сте отворени за нови запознанства.
Стрелец

Стрелците вероятно ще трябва да общуват много с нови хора тази седмица. За съжаление, не всички от тях ще бъдат възможно най-полезни, приятни и мили, но определено не трябва да се страхувате от това. За да разберете бързо характера на човек, можете да го анализирате по бръчките на лицето му. Също така ще бъде полезно да се вгледате внимателно в поведението на другите, да слушате думите им. Стрелците, които вече имат връзка, трябва да се отърват от всякакви прояви на комерсиализъм. Алчността и любовта вървят в различни посоки.

Козирог

Козирозите, които търсят, ще успеят да намерят някой, който да се влюби в тях. Също през тази седмица представителите на този знак ще могат да подновят отношенията си с тези, с които са били принудени да се разделят в миналото. Очакват ги много нови срещи, които ще завършат добре. Сега имат нужда от инициатива. Освен това астролозите съветват Козирозите да оставят на сянка тъмните страни на своя зодиакален знак. Що се отнася до тези, които са във връзка, планетите са подготвили много добри неща за тях. Можете спокойно да изградите далечни планове – например за сватба.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Водолеите в периода от 15 до 21 май ще станат невероятно привлекателни за противоположния пол. По-точно тяхната вече мощна харизма ще стане многократно по-силна. Остава само да се научим да разбираме хората, за да отделим добрите личности от лошите. Астролозите съветват всички родени под този знак да бъдат изпълнени с оптимизъм. Предстоят големи промени във вече установените отношения. Подсиленият Меркурий ще помогне да се намери общ език и най-накрая да се разрешат всички спорове, възникнали по-рано.
Риба

Рибите трябва да се грижат за емоционалното си здраве и енергия. При добро здраве Рибите ще могат да направят най-доброто впечатление на хората. Звездите съобщават, че именно тези хора чакат укрепването на вече съществуващи чувства. Възможно е Рибите да бъдат привлечени от харизматични, самодостатъчни и много интересни хора. Това, което трябва да се избягва сега, е нездравословният егоизъм, скуката, унинието. Партньорът ще има нужда от внимание, грижа, обич, доброта.

Не забравяйте да проверите любовната съвместимост. Не бързайте да избирате сродна душа, защото сега е много лесно да се влюбите, да направите прибързани заключения за човек. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru ви желаят късмет.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ