21.3 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Любовни ласки във „Фермата“: 43-годишен налетя на агнешко СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Първи любовни искри прехвърчаха в новия сезон на „Фермата“.
Актьорът Петър, който се изживява като лидер в риалитито и се радва на женското внимание, вкара в капана си красивата Моника. Флиртът между участниците се разгоря, докато лежаха по бански на шезлонгите в стопанството. Петър, който току що навърши 43 години, се разнежи, след като разбра, че Моника е само на 28г.

Детенце мило, сладко“, прошепна й той и започна да я гали по голото коляно.
Докато небрежно обсъждаше годината й на раждане – 1994-а, през която България стигна до четвъртото място на Световното по футбол, актьорът пропълзя с пръсти към бедрото на Моника, пише Woman.bg. 
В отговор сексапилната участничка примижа от удоволствие и започна да го гали по вътрешната страна на ръката. В следващите часове двамата не се отлепиха един от друг. Моника, която е софтуерен инженер, обаче започна да се притеснява от напиращите чувства.

Проверка по рама

„Недей да си мислиш, че това е цирк от моя страна. Не го мисли, чувствай го, живей го!“, окуражи я Петър. „Още не съм влюбена, но виждам как се пускам надолу по пързалката. Попитах го дали е сам. Доколкото разбрах, няма взаимоотношения навън, но няма как да съм сигурна“, сподели Моника със съотборничка от зеления тим „Елбетица“./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Любовни ласки във „Фермата“: 43-годишен налетя на агнешко СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ