8.6 C
София
събота, март 25, 2023

Мързеливите домакини винаги слагат това във водата за миене на пода и той остава чист поне седмица

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Изрядните домакини мият пода почти всеки ден. Но по-опитните знаят няколко лесни трика, с чиято помощ не е необходимо да извършват тази процедура всеки ден. Те просто слагат подходящите съставки във водата за миене на пода. Благодарение на тях той остава чист поне седмица.

Триковете на мързеливите домакини за миене на пода
На малцина е известно, че омекотителят за дрехи има отлична способност да почиства подовете буквално до блясък. Също така си струва да се има предвид, че благодарение на перилния препарат прахът няма да се утаи върху повърхността на пода за дълго време.

Приготвянето на почистващата течност е много лесно. Просто трябва да добавите капачка омекотител към водата и да пристъпите към почистването.
Приготвеният разтвор може да се използва и за почистване на мебелите. Благодарение на омекотителя в състава му, по тяхната повърхност дълго няма да се натрупа прах.

Много домакини използват глицерин като продукт за подобряване състоянието на кожата. Но той може да се използва и почистване. В кофа с вода трябва да разредете лъжица глицерин. Резултатът ще ви изненада приятно.
Друг вариант е добавянето на сол – тя помага за надеждно почистване на апартамента от прах, мръсотия и микроби. Предимството на солта е, че е винаги е под ръка. Просто трябва да добавите една супена лъжица от нея към кофа с вода.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ