22.1 C
София
вторник, септември 26, 2023

Мъжете бягат, когато ги преследвате (и други женски постъпки, които ги плашат)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ако сте автентична, умна, добра, силна, смела… сте на труден терен, пълен със скрити капани – само най-близките ви ще ви дадат потвърждение и подкрепа, защото знаят, че не е лесно да си умен, добър, силен и смел и че никой не е винаги добър, силен и смел, а когато е, често не е достатъчно.
Мъжете ще бъдат нащрек, защото възхитителните качества са едновременно обезпокоителни и ужасяващи. Но не става дума само за това, че мъжете лесно се плашат от комбинацията от интелигентност, доброта, сила и смелост, а и за това, че жените понякога наистина се държат по начин, който не може да достигне до сърцата и умовете на мъжете и който е червен флаг за тях. И когато видят тези сигнали, мъжете бягат… Ето кои са те. 

Мъжете бягат, когато ги преследвате

Това е инстинкт – когото и да преследвате, той започва да бяга. Играта изисква от мъжете да гонят, а от жените да бягат, така че мъжките им мозъци да получат послание, че си заслужава да се напрягат. Но ако положите усилие да завладеете (започнете да гоните), мъжете бягат.
Можете да протегнете ръка и да хванете някого или да го изтощите, като го преследвате, случва се накрая да се окаже доста добро съвпадение, но ако мъжът не се интересува от вас, просто не е необходимо да полагате допълнителни усилия и да го преследвате. Няма да го хванете или ще го хванете, но от това няма да излезе нищо добро. 

Ако мъжът има шанс да бъде с вас и не се възползва от този шанс, значи просто не ви харесва достатъчно – в такъв случай жената с високо самочувствие просто ще го остави да си тръгне, знаейки, че ще намери някой по-подходящ. Жена с ниско самочувствие ще започне да гони и преследва, излъчвайки вибрации на отчаяние, които карат мъжете да бягат, защото въпреки че често им липсва чувствителност, те имат много чувствително шесто чувство за тази вибрация.
Как да поддържате страстта във вашата връзка?

Проверка по рама

Ако има някаква надежда той да развие чувства към вас, вие ефективно ще унищожите този потенциал, като го преследвате. Това не е послание, за да бъдете пасивни и да играете ролята на плячка – трябва да бъдете смели, когато искате нещо. Инициативността на жените може да бъде вълнуваща и провокативна.
Но когато я проявите и направите предложение, трябва да се отдръпнете, да оставите мъжа на мира, да му дадете малко пространство да се събере, да помисли, да започне да мисли за вас – така мъжете се свързват и развиват чувства и това ги кара да инвестират. Ако те нямат пространство за това, тогава връзката ще бъде едностранна и вие ще бъдете единственият инвеститор.

Те също така бягат, когато ги поставяте на пиедестал

Поставянето на някого на пиедестал не е ласкателно, а по-скоро тревожно – защото поставяте на това възвишено място своя образ за някого, своите фантазии, а не действителния човек. А когато някой е умен, добър, силен, смел (не забравяйте), той не е такъв през цялото време. Макар че всеки иска да се представи в най-добрата си светлина и да направи добро впечатление, всеки има нужда и да бъде видян, разбран и приет такъв, какъвто е, с всичките си добродетели и недостатъци.

Мъжете бягат, когато ги виждате съвършени, защото не се чувстват достойни и се чувстват притиснати да отговорят на високите ви очаквания. Освен това, когато някой ви идеализира, това показва, че нещо не е наред с усещането му за реалност, а може би и с психичното му здраве.
Мъжете искат признателност

Когато се държите така, сякаш имате право да изисквате и очаквате исканията ви да бъдат изпълнени, това е едно от най-отблъскващите поведения за мъжете. Те харесват жени с високи стандарти, но искат да бъдат оценявани за нещата, които правят, а не да бъдат третирани като работници или майстори. Едно от най-важните неща, които трябва да разберете за мъжете, е тяхната нужда от уважение и признателност. Това е основният език на любовта на всеки мъж – мъжете бягат, когато не усещат истинска признателност, или действат отбранително и саботиращо във връзка, в която вие давате заповеди и очаквате те да бъдат изпълнени.

Все още можете да бъдете високостойностна жена със стандарти и граници, като същевременно показвате признателност, когато мъжът полага усилия – дори когато върши обикновените неща, които влизат в неговите отговорности. 

Магазин за Акумулатори

Няколко признака, че вашата връзка ще има УСПЕХ
Да се обвържете прекалено рано е плашещо

Друга важна разлика между мъжкото и женското мислене и възприятие е обвързването и привързаността. Жените проектират фантазиите си далеч в бъдещето, когато се запознават за първи път – и докато вие вече имате имена за бъдещите си деца, той все още не е сигурен дали изобщо сте във връзка. Техният критерий е как се чувстват в момента и доколко им е удобно и комфортно, а когато бързате да ги обвържете, те престават да се чувстват удобно и комфортно и се защитават.

Това може да създаде наистина голямо напрежение и раздор, защото жените са склонни да се чувстват сигурни, да знаят за какво се борят и на какво могат да разчитат, а мъжете не са готови да предлагат гаранции (толкова бързо). А ако се ангажирате твърде скоро, мъжът усеща натиск, който разваля удоволствието и вълнението, и започва да се отдръпва. Те не мислят, че ще загубят нещо ценно, а реагират на моментното усещане и могат да прекратят връзката поради чувството, че очакванията на жените ги задушават и че не са готови за такава сериозна връзка. Този вид натиск е подобен на това, което изпитват, когато жените ги преследват – а който е преследван, бяга.

Мъжете бягат от негативността

Веселостта е едно от основните качества, които мъжете намират за привлекателни, въпреки че не я изтъкват като приоритет. Но когато една жена е недоволна, негативна, нервна, винаги готова да се оплаче, това е много отблъскващо. В края на краищата това отблъсква всички. Осъзнаването на способността да направи жената щастлива, да я зарадва, да задоволи нейните нужди и желания, е една от най-големите движещи потребности на мъжа, когато става въпрос за връзка. Мъжете по принцип мразят драмата, освен ако самите те не са драматични, а дори и тогава мразят драмата, която някой друг създава за тях, и ценят жените, които са спокойни, стабилни, весели и позитивни, защото могат да ги мотивират, както и да ги утешават, когато е необходимо. Упражнявайте се да бъдете благодарни за всичко, което имате в живота.
Безкрайното говорене ги кара да бягат

Говоренето в никакъв случай не е изключително женска черта, т.е. то се появява и при мъжете (и те могат да „затънат“ с история), но изкуството на мълчанието и слушането може да се овладее и научи. Прекомерната потребност да говорите може да идва от нуждата да бъдете чути, защото в детството не сте получавали достатъчно внимание, или от нуждата да се докажете. Така че на среща можете да говорите и да говорите, за да покажете колко сте забавни, успешни, ангажирани, колко много сте пътували и какъв прекрасен живот имате – защото как ще разбере той, ако не му взривите главата?

Прекалено многото информация обаче е невъзможно да се запомни, уморително е да се слуша и може да се възприеме като празно самохвалство или арогантност, което не оставя добро впечатление. По-добре е да кажете нещо основно за себе си и да изчакате другият човек да прояви интерес и да зададе въпроси – на които ще отговорите накратко, освен ако интервюиращият не ви насърчи да бъдете по-подробни. В края на краищата по този начин ще сте сигурни, че другият човек се интересува от вас. Освен това, когато говорите прекалено много за себе си и за постиженията си, излъчвате атмосфера на отчаяние и несигурност, че сте достатъчно добри и трябва да докажете стойността си – а мъжете бягат при най-малкия признак на отчаяние.

Коригирането на поведението, от което мъжете бягат, е конструктивно за вас, защото изисква да проучите моделите си на поведение, несигурността си и липсата на самочувствие и да работите върху това да обичате и оценявате повече себе си.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ