-1.3 C
София
понеделник, декември 4, 2023

Миризливи бомби полетяха във „Фермата“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ужасно миризливо и мръсно изпитание стресира участниците във „Фермата“. Риалити героите трябваше да бъркат с голи ръце във воняща купчина тор, да оформят „бомби“ от нея, да ги връзват в парчета плат и да ги мятат в кошове.
след старта на играта двата отбора забравиха, че са гнусливи и из стопанството полетяха смрадливи бомби. „Ла*ната навътре в купчината са по-мокри и по-тежки, затова се разрових в дълбокото“, обясни операторката в кол център Иванка от „Канатица“.

Драма с учителка във „Фермата“, на системи е, а я пращат на… СНИМКИБлагодарение на нейната техника и на бързината на съотборниците й, червеният тим безапелационно спечели битката. Победата му осигури важна привилегия – да се махне от ужасните условия на „ада“, където живя три седмици и да се засели в перфектния „рай“.

Проверка по рама

Ужас! Участничка колабира във „Фермата“ СНИМКИ
„От гетото отидохме в „Бевърли Хилс“, коментира земеделецът Кенан, след като той и съотборниците му се настаниха в красивата къща с удобни легла, чисти бани и много храна. Загубилите „Елбетица“ пък ще трябва за пръв път да живеят в мизерия и да спят на голи пружини. „Чувствам, че играта сега започва. В отбора някои хора вече са изнервени, но се надявам да потушим страстите“, каза актрисата Валерия от зеления тим.

Блиц
Статията Миризливи бомби полетяха във „Фермата“ СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ