9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

Не само класика: Модни трикчета за успешно комбиниране на ярки дрехи

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Подходящо е да се комбинират основните нюанси помежду си и да се поддържа стилна визия. В същото време почти всяка жена поне веднъж в живота си е попадала в ситуация, в която не знае как да носи ярки цветове. Проблемът не е, че червеното или наситеното зелено не ви отиват, а че няма разбиране с какво да ги комбинирате. Има обаче няколко лайфхака, които ще ви помогнат да включите най-смелите нюанси в гардероба си.
Изберете акценти

Едно светло петно ​​може напълно да промени всеки строг монохромен външен вид. Ако сте фен на изключително черни или бели тоалети, първо се опитайте да ги разнообразите с малки ярки детайли: червена чанта, зелени обувки, син шал. Това правило работи и обратното: ярките визии работят чудесно в комбинация с бели и черни аксесоари.
Отново на 20 години: Какви пролетни връхни дрехи да изберете, за да изглеждате по-млади?

Добавете контрасти
Свикнали ли сте да носите черни панталони или тъмни дънки в съчетание с бежов пуловер? Опитайте да го замените с киселинно зелено или наситено жълто. Ярките елементи, съчетани с неутрална горна или долна част, никога не изглеждат неуместни. Основното нещо е да не прекалявате. Изберете само един артикул.

Проверка по рама

Използвайте цветното колело
Класическото цветно колело се състои от 12 части и се основава на червено, синьо и жълто. Можете да разделите този кръг на четири категории по наситеност и да получите основните цветови комбинации. Въпреки факта, че се появи преди няколко века, то все още се използва от дизайнери и стилисти. Работи по следния начин: нюанси от един и същи цвят (или полутонове) се допълват перфектно, а противоположните цветове създават ярък и стилен контраст. Можете да изучавате този кръг, за да разберете как правилно да смесвате цветовете. Например, благодарение на този лайфхак, ще разберете, че жълтото и лилавото са страхотна двойка и могат безопасно да се използват заедно.

Дрехи и успех: Какво да носите, за да изградите увереност и късмет в бизнеса?

Обърнете се към готови решения
Ако изобщо не сте в настроение за експерименти или изглежда, че не е възможно да изберете успешна визия, използвайте примерите, които стилистите вече са създали. Можете също така да се свържете с професионален стилист за платена консултация.

Нюансите на дрехите влияят на тена и могат както да подчертаят всички промени, свързани с възрастта, така и да подмладят. Има поне шест успешни цвята, които моментално освежават лицето и подхождат на повечето жени.

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ