12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Новините Днес до прокуратурата: Ето как копоите на Димитър Бръчков в Петрич взимат апетитен имот с фалшиви документи (СНИМКИ+ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Дългогодишният земеделски производител Емил Танчев е поредната жертва на корупционните практики в общ. Петрич, управлявана феодално от кмета от ГЕРБ Димитър Бръчков. В следващите редове ще прочетете за история, която разказва за опит да се заграби имот с фалшиви документи, преса от МВР и дори съдебно дело.
Софра за 16 млн. в Новините Днес: Кметът от ГЕРБ Димитър Бръчков остави Петрич без пречиствателна станция, адвокат намаза 34 бона (ДОКУМЕНТИ + ВИДЕО)

Бруталният случай на самоуправство от Бръчков и сие отива в прокуратурата, която да вземе отношение, преди България да бъде осъдена в Европейския съд по правата на човека заради грабежите от продажната администрация на Димитър Бръчков.

КАЗУСЪТ
Цялата драма се върти около факта, че през имота на Емил Танчев близо до ГКПП „Златарево“ минава незаконен път, който собственикът иска да бъде заличен, защото го няма по кадастър, за което е получил документ от дирекцията в Благоевград.

Емил Танчев (в средата) и брат му Димитър разказват за мафията, която действа в сянката на общ. Петрич

Започва дело, което умишлено се протака от администрацията на кмета Димитър Бръчков с неявяване на свидетели и различни процесуални хватки.
Новините Днес иска 8 г. затвор за кмета от ГЕРБ Димитър Бръчков: Фирма на неграмотен ром с 2 млн. борч към НАП направи опасен ремонт в Петрич (ДОКУМЕНТ, видео + снимки)

Понеже към имота има отношение и Гранична полиция, тъй като е близо до ГКПП „Златарево“, Емил Танчев пише до МВР-структурата, че ще загради терена, за да може 20-годишният му син му да започне да го използва за свой земеделски бизнес като кандидатства за европейско финансиране.

Проверка по рама

От „Гранична полиция“ изпратили план, според който проблемният път трябва да се изнесе извън частния имот както е по кадастрална карта. Планът е предаде на хората на Бръчков в общината и…дотам, никакво придвижване.
ГЕРБ схема: Кметът на Петрич Димитър Бръчков посяга към златен имот в парка на Сандански (РАЗСЛЕДВАНЕ + ДОКУМЕНТИ)

Спокоен, че е спазил закона, Танчев започва да строи оградата, с която да отдели своя парцел и да спре достъпа до незаконния път. В един момент, обаче, му се обадили, а после дошли и на мястото копоите на Бръчков от общината, които дори не се легитимират по законоустановения начин, но хитро придружени от полицаи от РПУ-Петрич, и казали: „Махай оградата!“

Планът на имота очевидно не значи нищо за престъпната управа на Петрич

Служителите го уговорили да изчака два дни „да минат изборите“, тогава щели да му се решат проблемите. След като минал тоя срок Емил Танчев получил ново обаждане, след което в имота дошли бели якички от незаконно строителство към общ. Петрич, които го накарали да подпише документ, че дава достъп до незаконния път в имота си.

Измама в Новините Днес: Кметът на Петрич от ГЕРБ Димитър Бръчков „прочисти“ суха река за 800 лв. на метър! В София цената е само 26 лева (ДОКУМЕНТ + СНИМКИ)

Оказва се, че въпросният документ не е подписан от кмета Димитър Бръчков, а от зам.-кмета инж. Минка Салагьорова, а заповедта се отнася за съвсем друг имот… Въпреки това Емил Танчев дава временен достъп до семейния имот, за който притежават всички нужни документи за собственост – нотариален акт, скици от кадастъра и т.н.
Табелата умишлено е поставена така, че да запуши действащ общински път…

Мръсните номера не свършват – след жалба на брата на земеделеца Димитър Танчев от АПИ преместили указателна табела така, че да запуши съседен общински път и така да имат нов коз да искат да ползват имота им и незаконния друм в него.

Според ощетените целта е да се обслужат частни интереси – ако се ползва незаконният път, който сече имота им, два общински пътя в съседство – №9 в землището на с. Долна Крушица и №116 ареала на с. Габрене стават неизползваеми и след време на основание отпаднала необходимост ще могат са се продадат като един голям имот. Всичко това за сметка на закона и личната собственост на семейство Таневи.

Магазин за Акумулатори

Кметът на Петрич – клиент на Лаура Кьовеши! Димитър Бръчков попиля 800 бона с куц ремонт на общината, чакат сградата да убие човек (ВТОРА ЧАСТ + ДОКУМЕНТИ)

С врътката от администрацията на Бръчков се отнемат и 13 метра лице към главния път, което също е примамлив бонус за корупционерите.
И до момента общината под кубинката на Димитър Бръчков отказва да даде решение за ползване на собственика на имота Емил Танчев, като се позовава на дело, което не се движи заради спънки от самата община…

Чиста кражба в Новините Днес: Петричкият кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков вдигна „златна ограда“ за 280 000 лв. (СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ) ПЪРВА ЧАСТ

Братята Димитър и Емил Танчеви са убедени, че кметът Бръчков управлява общината като феодал и извън рамките на закона, което Новините Днес вече доказа на няколко пъти с осветлените далавери за милиони, които в крайна сметка ще отведат кмета от ГЕРБ там, където му е мястото – на подсъдимата скаймека.

Целият скандал може да проследите във видеото:
Материалът Новините Днес до прокуратурата: Ето как копоите на Димитър Бръчков в Петрич взимат апетитен имот с фалшиви документи (СНИМКИ+ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ