8 C
София
събота, април 20, 2024

Опасен чар: И Снежана падна в мрежите на Благо Джизъса СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Още една жена се оплете здраво в мрежите на Благо Джизъса. Актрисата Снежана Макавеева поддаде под чара на футболиста, след като няколко дни живя с него на Острова на отшелника в „Сървайвър“.

„Съжалявам, че няма да си остана още с него“, призна тя и се хвърли в татуираните му прегръдки преди да напусне риалитито, а Благо я притисна до себе си и я целуна по челото.

Джизъса отслабна драстично в „Сървайвър“, вижте колко СНИМКИ

Емоционалната й реакция изуми останалите участници, защото Снежана и Джизъса доскоро не можеха да се търпят. Актрисата често иронизираше футболиста и кръсти „чалга коалиция“ неговото обединение в „Сървайвър“.

Проверка по рама

Снежана и влогърът Чефо си тръгнаха от предаването след като загубиха битката за оцеляване именно срещу Благо и атлета Иван. Двамата се оказа по-бавни в реденето на пъзел със завързани очи и отпаднаха от състезанието за 150 000 лева.

Филип Буков се разгневи на тази постъпка в „Сървайвър“! СНИМКА

„Неприятно ми е, че тук, на тази арена, излизат само силни и интересни играчи, а отстрани остават такива…“, каза на раздяла Снежана и посочи с глава стоящата наблизо фолкпевица Татяна, която беше най-големият й враг в риалитито./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Опасен чар: И Снежана падна в мрежите на Благо Джизъса СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ