5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Падна голяма и много лична тайна, измъчвала принцеса Даяна

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Принцеса Даяна винаги е била любимка на народа, а съдбата й предизвикваше съчувствие и емпатия у жените във всяко кътче на Земята. 

Тя винаги е била модна икона, не случайно преди време ви показахме и коя любима нейна дреха ще е истински хит и тренд през зимата на 2020-2021 година.
Принцесата е много известна, силно уважавана, но както всяко човешко същество и тя е имала неща, които са я мъчили и не говорим за проблеми от емоциолно, а от физическо естество.

Красавицата не е харесвала и даже е мразела 6 неща в себе си. Според нея тя е далеч от съвършенството и именно тези неща го доказват. Сега ще ви разкажем кои са те.
Голям нос

Проверка по рама

Когато израелският художник Зохар рисува нейния портрет през 1990 година Даяна непрекъснато го моли да коригира носа й. Тогава именно той бе и активно обсъждан в пресата.
Тя се опита да отклони вниманието от него с пухкава прическа и специална поза за всичките си снимки – леко накланяйки глава и обръщайки я настрани и гледайки нагоре. Това се превърна в нейна запазена поза.

Височина
В допълнение на това Даяна трябваше да се бори и с друг свой комплекс – ръста си, от който тя се срамува. Това й усещане се подхранваше и от факта, че съпругът й е с абсолютно същият ръст.
На официалните портрети обаче принцесата изглежда по-ниска от Чарлз, а кралските фотографи умишлено я правят по-ниска, като я поставят пред мъжа й и я принуждавали да носи по-ниски обувки. Това помогнало на Чалрз да изглежда по-внушителен и висок от жена си.

Прегърбване

Магазин за Акумулатори

Срамът от височината е довел до проблеми в горната част на гърба. Даяна се прегърбила и навела рамене напред. Според нейния лекар ситуацията се вошила и от факта, че тя така или иначе имала извит гръбначен стълб.
Принцесата често навеждала глава, когато разговаряла с хора, така че комуникацията да е удобна за тези, с които води диалог и те да не усещат, че тя ги гледа отвисоко.

Тегло
Това е поредният комплекс, който измъчва принцесата през целия й живот. Тя е смятала, че е дебело и всичко това заради думи, които й е казал принц Чарлз малко преди брака им. Той сложил ръка на кръста й и възкликнал: „О, малко сме качили килограми, нали?“.

19-годишното момиче приело критиката много болезнено и бързо започнала да отслабва. Когато шивачите на двора започнали да шият сватбената й рокля талията й била 76 см. Преди сватбената церемония принцесата я бе намалила до 58 см.

Един от дизайнерите си спомня, че тя била толкова слаба, че ребрата й се броели с лекота. Буквално седмица след сватбата принцесата започва да страда от булимия, продължила около 10 години. Причините за този срив са няколко.

На първо място това са проблемите със съпруга й. Те трябваше винаги да бъдат заедно и да демонстрират добри отношения, но реално между тях никога не е царял мир и хармония.

На второ място, едно от задълженията на принцесата беше да общува с тежко болни хора, което се оказа сериозен удар по психиката й. Тя не е търсила помощ за булимията си, защото се срамувала от разстройството си и се мразела заради това.

Широки рамене

Даяна имала физика на плувец. Тя не е харесвала широките си рамене. Те обаче бяха на мода през 1980 година и принцесата се възползва от това. Тя умело използва тази тенденция, като слагаше подложки за рамо в облеклото си. Така изглеждаше, че тя просто е в крак с модата.

Голям корем

Според Каролин Браун, личен треньор на Даяна, след раждането на две деца, коремът на принцесата е изисквал тя да му отдели много време. Даяна активно се е занимавала със спорт, което й помага да подобри както външния си вид, така и емоционалното си състояние след раждането. /jenata.blitz.bg

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ