5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Полезни сокове за постигане на перфектна фигура

ПРОЧЕТИ СЪЩО

До лятото има още време, така че сега е моментът да се спрете на добър начин за ефективно сваляне на килограми, за да постигнете перфектната фигур. Соковете могат да бъдат бърз и удобен начин да добавите някои допълнителни хранителни вещества към вашата диета и да насърчите загубата на тегло.
Трябва да направите правилен избор, защото някои видове сокове са с високо съдържание на захар и ниско съдържание на фибри, което освен че няма да ви помогне да загубите килограми, може да има точно обратния ефект.

Най-добрите сокове за отслабване

1. Сок от целина
Сокът от целина е чудесен и здравословен избор за вашето тяло. Той не само е с ниско съдържание на калории, но също така съдържа повече от 95% вода. А изборът на храни и напитки с по-малко калории може да бъде от полза за загуба на тегло и излишни мазнини.

Сокът от целина също е чудесен източник на антиоксиданти и полезни растителни съединения. Те могат да помогнат за намаляване на оксидативния стрес и борба с възпалението.
Бърз и ефективен начин за отслабване, който почти никой не използва

Проверка по рама

2. Сок от нар
Сокът от нар е полезна и здравословна напитка, която е освежаваща и нискокалорична. Ще бъде добър съюзник в борбата с килограмите.

При проучване върху животни е доказано, че сокът от нар блокира наддаването на тегло при мишки, хранени с диета с високо съдържание на мазнини.

Друго проучване при 16 души установява, че антиоксидантите в сока от нар стабилизират нивата на кръвната захар.
3. Сок от диня

Сокът от диня е освежаващ, полезен, вкусен. Има ниско съдържание на калории и е чудесен източник на полезни за сърцето микроелементи като калий и поддържащите имунитета антиоксиданти витамини А и С .

Магазин за Акумулатори

Този сок ще ви помогне да се чувствате по-сити и да отслабнете, благодарение на високото си съдържание на вода.
Проучване сред 33 души показва, че участниците имат намалено телесно тегло, коремни мазнини и намалено желание за хранене, след като пият 300 мл сок от диня на ден.

10 начина за ефективно отслабване 

4. Сок от лимон и джинджифил
Сокът от лимон и джинджифил е полезно и вкусно допълнение към здравословна диета за отслабване.

Джинджифилът може да помогне за засилване на метаболизма, намаляване на апетита и насърчаване на загуба на тегло. А ако добавите към него и спанак или зеле, без да са изцедени, може да се увеличи приемът на фубри – така ще се чувствате сити.

Нужен ви е обелен джинджифил, малко прясно изцеден лимонов сок и 30 грама суров спанак към вашия кухненски робот – пасирайте и се насладете на вкуса.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ