18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

Преслава и Константин треперят за колите си след новите правила за движение по пътищата ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Преслава и Константин направиха страшна драма по повод новите правила за движение по пътищата, свързани с конфискация на автомобили на пияни и дрогирани шофьори.

Хитовите изпълнители се притесняват да не би да им вземат колите, а те не са никак евтини.
Попфолк идоли се включиха със свой скеч, като иронизираха нарушителите. Преслава и Константин заснеха своето забавно клипче в лимузината на певицата. Но по-скоро фенове заподозряха, че това е колата на Константин.

Видеото е със сюжет, според който Преслава се е настанила на задната седалка на лъскавия автомобил, а Коцето е в ролята на личния й шофьор.
 

Проверка по рама
„Кво правиш тука, бе? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата!” – са репликите, които казва тя, правейки препратка към видеото с 10-годишния Фончо, подкарал Мерцедеса на баща си, под одобрителните възгласи  на близките си.

Попфолк певицата изиграва и как изведнъж се сеща за новия Закон за движение по пътищата и показва колко е притеснена МВР да не й отнеме Майбаха.

„Коцко, да не си пил, сега да ми вземат колата, да ми вземат Майбаха“ – пита притеснено тя, а в отговор се чува: „Не бе, не съм! Д-р Радева каза да не пием“.
Преслава и Константин са приятели от доста години, имат свои успешни колаборации, а наред с това двамата неведнъж са показвали, че имат силно чувство за хумор и самоирония. Хитовите изпълнители умеят да се забавляват изключително добре и често споделят свои съвместни вида, с които печелят още повече симпатиите на последователите си в мрежата

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ