Разследвания

Съден търговец на гласове от ГЕРБ разиграва цяла във Варна, кой е Янко Станев?

Игра на Богове -Възходът на падението

Янко Станев е поредният деребей на хунтата ГЕРБ, дошъл от ДПС

Съден търговец на гласове от ГЕРБ върти на пръста си цяла Варна и разиграва всички, пише в нов сигнал.
Източникът ни описва кой е Янко Станков със звучния прякор Мангала, който е в центъра на омагьосания кръг на хунтата на Бойко, след като преди години въртял изборни далавери в ДПС.

Ето сигнала до с корекции на пунктуацията:

Изпращам ви поредната информация за омагьосания кръг в град Варна и навързаните като свински черва общински съветници, партии, коалиции и други подобни.

Става въпрос за лицето Янко Станев – Мангала, който върти на малкия си пръст целия град, община Варна, председателя на Общинския съвет Варна Тодор Балабанов и т.н.

Братът Юлиян е втори в листата на ГЕРБ във Варна

Проверка по рама

Този мазник и неговия брат тулуп от години деребействат под крилото на ГЕРБ, в момента братът Юлиян Станев е даже и на втора позиция в листата на шайката.

Сградата на коалиционния им партньор – СДС в центъра на Варна се ползва от тези негодяи като тяхна лична собственост и се отдава под наем на най-актуалното заведение за бърза закуска и съвсем нормално разликата от проформа наема се слага кеш в джобчето на този дебелак.

Докога всички ще се правят на слепи и глухи и ще играят евтини роли в уличен театър?  Даже на последната сесия на ОбС по предложение на съветници уж свалиха този селяк Янко Станев от зам.-председателското място като ресто, че брат му е в листата на ГЕРБ”, завършва източникът.

 

Проверката ни показа, че през 2013-а скандалният общинар бе арестуван за купуване на гласове. Заедно с него бяха задържани още 10 души. Полицията работила по сигнал, че Станев подготвял манипулация на вота. Започнала да го следи и изчакала момент, в който варненецът се разпореждал на кого колко пари да бъдат дадени, за да гласува „правилно”.

Самият Станев в миналото беше известен като активист на СДС. След това обаче стана привърженик на ДПС. Впоследствие оттам го изхвърлиха и тарикатът пристана на ГЕРБ.

По онова време Станев преживя лична трагедия. Съпругата му Ваня Станева бе намерена убита в апартамента си. По-късно полицията задържа интимната й приятелка – Мариана Димитрова. Оказа се, че съпругата на политика имала страстна лесбо афера.

Вижте още:

ГЕРБ във Варна се разпадна, мишките се разбягаха. Лош удар преди изборите.

Иван Портних открадна 24 МИЛИОНА само от един ремонт във Варна – вижте последствията (СНИМКА)

(18+) Общинарка от ГЕРБ си снима „тутурутката” на работното място (ЦЕНЗУРИРАНИ КАДРИ)

Диета без глад

Back to top button