22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Сделано в Москве: Жената на Антон Славчев пристана на Стефан Янев, госпожа КПКОНПИ води листа (каква е връзката с „Магнитски“)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Жената до полулегалния шеф на КПКОНПИ Антон Славчев – Зорница Атанасова, се оказа политическа пеперудка – за изборите на 2 април блондинката пристана на Стефан Янев в „Български възход“, разкри Новините Днес, като се позова на източник от антикорупционната комисия.

Че Антон Славчев съжителства на семейни начала със Зорница, от която имат общо дете, не е тайна. Лошото е, че босът на КПКОНПИ не е декларирал това съжителство, както се изисква по закон за неговата позиция, а напротив – чрез активни дезинформационни мероприятия всячески се разграничава от нея, създавайки илюзията, че всеки е поел по собствен житейски път.

Обяснението на тази „разделност“ се крие във факта, че Зорница Атанасова има интересен „консултантски“ бизнес, който някак странно се свързва с проверявани от Славчев лица. Подробности за тази схема очаквайте скоро в Новините Днес.

Припомняме, че Зорница Атанасова е председател на политическа партия „Движение Напред България”. Виден деятел тук е Тодор Славков – Малък Тошко, който преди време беше и кандидат кмет от партия. Дори се бяха появили „новини“ как двамата щели да се женят – отново активно мероприятие, целящо да не се прави връзка между действията на Антон Славчев и бизнес отношенията на Зорница Атанасова. За кратката си активност в политическия спектър партията на блондинката и Малък Тошко е к откровено русофилски позиции.

Проверка по рама

И ето че сега на настоящите избори Зорница Атанасова е кандидат-депутат, даже е водач на листа, но не от партията, който оглавява, ами на ПП „Български възход“. Госпожа КПКОНПИ е водач на листа в Пазарджик, гордо застанала на билбордите в града до генерала Стефан Янев.

Къде е завръзката? Ето я – както Новините Днес писа наскоро, санкционираният в новия списък „Магнитски“ Александър Николов, бивш главен изпълнителен директор и заместник-директор на АЕЦ „Козлодуй“, обвинен в прокарване на руски интереси в ядрената енергетика, беше „изпран“ от КПКОНПИ на Славчев само два месеца по-рано, като спецовете в Комисията не установиха конфликт на интереси при редица обществени поръчки, с които са се облагодетелствали точно определени фирми. Дали Антон Славчев с протекцията на обръчи около „бившата“ му жена не е проводник на руски интереси, пита Новините Днес?

Очаквайте продължение по пикантната тема

Материалът Сделано в Москве: Жената на Антон Славчев пристана на Стефан Янев, госпожа КПКОНПИ води листа (каква е връзката с „Магнитски“) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ