24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна „Игри на волята“ СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Любимата на Румен Радев – Теодора Мудева се размина на косъм от зловещ инцидент, след като на главата й се стовари с цялата си тежест над 12-килограмово колело от импровизирана каруца, изтървано от нейна съотборничка.

Брюнетката се строполи на пясъка и заплаха от уплах и болка, а останалите от племето се разтрепериха от ужас заради случилото се. На Арената моментално влязоха медицински лица, които откараха Мудева за преглед. Играта бе спряна за кратко, а след като красавицата получи първа помощ, отново бе готова да се върне, за да помогне на племето си.

Изтекоха кадри, разкриващи неочаквано обединение в „Игри на волята“ ВИДЕО

„Не знам как се изправи“, каза Пеньо Гатевски, или Гатьо от племето на „Гладиаторите“, който наблюдаваше с ужас случващото се отстрани. Ударът, който Мудева понесе, бе наистина сериозен, но медиците бяха категорични, че няма поражения върху главата й.

Големи обрати в „Игри на волята“: Ожесточени сблъсъци връщат неподозирани герои на Арената

Проверка по рама

Въпреки усилията на Амазонките в заключителната част от гладиаторската битка обаче, те отново загубиха, на косъм от обрата, и се наложи да се върнат за трета седмица на Дивата река – където няма никакви условия, нито храна.

„Не знам какво можеше да ми се случи тук – река и гладът са ми най-малкия проблем“, сподели Мудева. И добави: „Ако не беше племето ми, щях да рухна“./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна „Игри на волята“ СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ