Разследвания

Tаен документ, че Бойко Борисов е платил 1,2 млрд. лв. на руснаците за негодни ядрени реактори (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Ето как кабинетът на мутрата Бойко Борисов е платил 1,2 млрд. лева на Русия за нефелни ядрени рeактори! Narod.bg публикува скандален документ, старателно укрит от Баце и мафията ГЕРБ, който доказва колосалната измама, която във всяка нормална държава по света би довела до светкавичен арест и разследване, което приключва с осъдителни присъди.

Гръмовната новина дойде от пост на енергийния спец Стефан Газимов, ето какво написа той на стената си във фейсбук:

Публикувам документ, старателно укрит от правителството „Борисов”, за да не попречи на плащането на 1,2 милиарда на руснаците и да не се стигне до разследване, че са закупени непригодни технически и икономически ядрени реактори.

Внимателно прочетете детайлите в него! Отбележете абсолютната липса на реакция на шефа на НЕК Петър Илиев, който е известен с подаръците си на скъпи пури да си пушат заедно с Бойко Борисов, както и на Теменужка Петкова.

В този документ всичко е ужасяващо, защото показва, че българската държава е била под окупация, а властниците ѝ са влизали в заговори срещу нея. Четете детайлите ред по ред! В тях ще откриете невероятни истини и описание на ужасяваща наглост от страна на правителството на Борисов!

Проверка по рама

“Шефе, какво да правим с разкритията в енергетиката и милиардите за руснаците?” : Гешев пита Борисов?

 

Мир на праха му, на който е подписал този документ!

Източник: НАРОД.БГ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

2 Comments

  1. Pingback: "Шефе, какво да правим с разкритията в енергетиката и милиардите за руснаците?" : Гешев пита Борисов? - Новините Днес
  2. Pingback: Арабска страна разкрила, че опитваме да й пробутаме лош руски реактор. Разкри Гамизов - Новините Днес
Back to top button