12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

ТОКСИЧЕН: Никой не иска на гушне Коста Копейкин

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Партия „Възраждане“ вече е токсична за всички останали политически сили, твърди източник на „Галерия“.
След като във вторник Бойко Борисов отказа да се срещне с Костадин Костадинов, депутати коментираха случката като симптом. „Никой не иска съюз с някой, който така открито подкрепя Путин“, твърди новоизбран народен представител.

Неслучайно в прогнозите за съставяне на мнозинство формацията на Костадинов напълно отсъства, смятат наблюдатели. Според тях в ситуация като днешната, когато е налице силен външен натиск за стабилно редовно правителство, никои не би се хванал с отявлена проруска партия
Като първа политическа сила ГЕРБ провеждат срещи с всички останали. Но тази с „Възраждане“ беше отменена под претекст „разминаване в работните ангажименти на двамата лидери“.

Това едва ли в вярно, тъй като трафикът беше направен предходната седмица, а и срещите на Борисов с всички останали вървят по строго разписание.
Възможно е Бойко Борисов да се е обидил от последното интервю с Костя Копейкин от вторник, когато тарторът на „Възраждане“ припомни далаверата „Турски поток“, който е реално руски.

Проверка по рама

В социалните мрежи Костадинов често е критикуван заради проруската си позиция и тя е също сред факторите, които оставят „Възраждане“ в категорична опозиция.
Партията стана трета сила на парламентарните избори на 2 април. Експерти смятат, че до голяма степен порасналият резултат се дължи на пиар подписката в „защита на българския лев“.

Материалът ТОКСИЧЕН: Никой не иска на гушне Коста Копейкин е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ