България

Това Нищожество ще пие като пиявица от България докато е живо!

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Едно нещо е да се защитава на човек и да държи на правото, а друго е да съди България и никой да не си позволява такава работа, защото ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз. Така че, да не бързат веднага с такива намерения и изказвания. А, като му дойде времето, ще се произнеса и за решението“

Това Нищожество ще пие като пиявица от България докато е живо! Ние сме виновни, защото го допуснахме! Той иска не само „дворците си“, той иска горите в РИЛА СВЯТАТА И СВЕЩЕНАТА, за да ги сече и печели! От горите, които нито е садил, нито е възрастил, нито е благословил. Този плужек иска да ползва Божественото Присъствие в Рила, за да живее жалкия си живот, но аз предвиждам, че семето му ще изсъхне, толкова е тежка арогантността му. Никой няма право да съди България за каквото и да било! Това е възможно най-тежка карма. Но ние сме виновни, допускаме враговете си вътре в дома си и после се чудим защо е лошо. Лошо е и още по-лошо ще става, ако не се осъзнаем!

ВИДИТЕ ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО СЕ ПИШЕ РОДОЛЮБЕЦ И ЧЕ Е НАПРАВИЛ МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ, ДА ЗНАЕТЕ – ТОВА Е ДЕТЕ НА ЧИСТИЯ МРАК, ВРАГ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ. ОСОБЕНО АКО ИДВА ОТВЪН.

Аман от тези Кобурги, разкарайте ги завинаги!

Анастасия Гешева

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

магазин за авточасти
Back to top button