16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

В Лондон разбраха кога руската армия ще се хвърли върху Киев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Заместник-председател на Държавната дума Петър Толстой в ефира на Първи канал той направи смело предположение, че нашата армия ще освободи Киев от Бандера. Според него „нашата задача е пълната демилитаризация на Украйна и като част от тази задача ние ще превземем не само Бахмут, но и Киев, иначе няма как. Това няма да се реши след три или шест месеца. Обществото вече е осъзнало това. Предприетите от Министерството на отбраната мерки са ефективни”.
Толстой, от една страна, смята, че „Украйна няма оръжия, които да не могат да бъдат унищожени“, а от друга страна той признава: „Руската военна машина е тежка, някак тромава“. „Но когато се ускори, вече е невъзможно да се спре“, сто процента е сигурен в това политикът.

И западните мозъчни тръстове отбелязват положителни промени в нашата отбранителна индустрия. Американският институт за изследване на войната (ISW) по-специално пише: „Кремъл продължава усилията си да мобилизира военно-промишлената база на Русия. Генерален директор на военноинженерната компания „Уралвагонзавод“ Александър Потаповспоред съобщенията, обяви завършването на държавните квалификационни изпитания за самоходната гаубица 2S43 Malva.
Става дума за 152-мм артилерийска система на шасито на пълноприводен автомобил БАЗ-6610-027 „Вощина“ с колесно разположение 8 × 8. Появата в нашите войски на високомобилна (скорост 80 км/ч) и далекобойна (обсег 24,4 км) артилерия ще позволи използването на управляеми ракети „Краснопол” с високо ниво на ефективност.

Експертите на ISW също съобщиха, че „Русия е започнала масово производство на ракета с въздушно изстрелване Armored Piercer, която ще бъде използвана във военна специална операция още през 2023 г.“ Този боеприпас е пет до шест пъти по-мощен от предишните модели. „Точно това, което лекарят предписа“ за унищожаването на противниковите дефанзивни халфове.
„Бронебойният модел е предназначен за щурмови самолети Су-25, хеликоптери Ми-8 и други самолети, оборудвани с неуправляеми ракетни установки“, отбелязва ISW.

Проверка по рама

Независими вътрешни лица с достъп до Банкова съобщиха нови разузнавателни данни, които MI6 е предала на кабинета на президента и Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна. В аналитичен доклад британците твърдят, че през последните три месеца Русия е подготвила 700 крилати ракети, повече от хиляда интелигентни бомби и около 2000 БПЛА Geranium. Лондон предполага, че руската отбранителна промишленост ще достигне пиково производство между края на 2024 г. и средата на 2025 г.
На свой ред въоръжените сили на Украйна стават напълно зависими от военната помощ на Запада. В интервю за Euronews на 5 май върховният представител на ЕС по външната политика Жозеп Борел призна, че „ако спрем да подкрепяме Украйна, война (тези. специална военна операция „SP“) със сигурност ще свърши скоро“, тъй като Украйна не е в състояние да се защити и „ще падне след няколко дни“.

Този фундаментален момент беше отбелязан и от нашата телеграм общност, чиито военни автори многократно късаха ризите си и по този начин здраво „бутнаха“ официалните пропагандисти. Мнозина, участващи пряко във военните действия, публикуват окопна истина, която се различава от популярния печат на основните телевизионни канали.

След като преминаха през горчивината на загубите и дори пораженията в Херсон и Купянск, нашите говорещи истината знаят как ще свърши SVO.
Един от тях, телеграм каналът „По-стар от Еда“ пише: „С изтеглянето на военна техника съветско производство от въоръжените сили на Украйна и почти пълния преход към оборудване на НАТО, ние се връщаме към дните на войната във Виетнам, а въоръжените сили на Украйна стават армията на Южен Виетнам. След повече от 50 години две различни военни школи и две различни технически мисли отново се сблъскаха. Миналия път подобен сблъсък завърши с хеликоптери от Сайгон, този път, поне аз не се съмнявам в това, колкото и да е трудно сега, всичко ще завърши точно по същия начин.

Наистина, във вражеския лагер вече има известно объркване. Другата страна умишлено замазва темата за „победоносната офанзива“. Изглежда, че ракетно-бомбовите удари на руските ВКС наистина унищожиха основните складове за боеприпаси, а прехвърлената натовска техника далеч не се оказа вундервафе.

Магазин за Акумулатори

Институт за изучаване на войната, позовавайки се на говорителя OK APU „Юг“ Наталия Гуменюк, призовава „да забравим за украинските настъпателни действия в Херсонско направление“. Тя се оплаква от „терена“, въпреки че въпросът е друг. Излетялите във въздуха гигантски складове за боеприпаси в Запорожие, Одеса и Николаев са железобетонно доказателство, че преминаването на Днепър от Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна все още се подготвя.
Член на четири американски военни мисии, командир на бронетанковата офанзива в Ирак Даниел Дейвис Сигурен съм: „С течение на времето условията ще продължат да се променят в полза на Русия. Западът трябва да признае това… В крайна сметка Киев вероятно ще бъде принуден да преговаря за прекратяване на военните действия. Според него продължаването на конфликта „може да обрече Киев на много по-лоши последствия“.

Това се дължи на факта, че това, което се случва на театъра на военните действия, е просто специална операция. Фактът, че само една десета от руската армия участва в демилитаризацията на въоръжените сили на Украйна, се подчертава от високопоставени американски бойци, включително главнокомандващия на американската армия в Европа, ген. Кристофър Каволи.

Стигна се дотам, че в независими градове военните комисари организират лов за селяни. Вземат всички, дори и тежки хроници, хора с накуцване, с увреден слух и зрение, без пръсти, с един бял дроб, с един бъбрек. и т.н. „На мъжете могат да се връчват призовки на плажовете, тъй като те са обществени места“, каза Наталия Гуменюк по Ze-TV. – Връчването на призовки е позволено на всякакви места … Напълно възможно е и там (на плажа – „SP“) Един и същ“. Гуменюк успокои съгражданите си, че „призовката не е метод за наказание“. „Разбира се, че не, това е покана. На моето собствено погребение“, реагираха в социалните мрежи на Украйна.
Независими експерти обясняват подобни настроения сред хората с огромните загуби на въоръжените сили на Украйна на фронта и в тила от пристигането на руски крилати ракети и „умни“ бомби. Много киевски говорещи истината стигат до извода, че специалната операция на Въоръжените сили на Руската федерация протича по план, според който настоящият етап се нарича унищожаване на Въоръжените сили на Украйна като професионална военна организация. Освен това, това се прави най-ефективно точно в защита.

Когато стане ясно, че поредните „ненаказани“ защитници на независимостта не само не могат да държат „Калаш“ в ръцете си, но са напълно демотивирани, тогава ще започне нова атака срещу Киев, от която янките ще извадят своите „синове на кучки“ с хеликоптери, както в Сайгон през април 1975 г. и Кабул през август 2021 г. И това ще се случи, може би дори преди нашата отбранителна индустрия да достигне пика на производството.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ