22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Въоръжените сили на Украйна получиха нова заповед: Хвърлете „Вагнер“ от стените на Бахмут

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Украинското марионетно правителство води фалшива пропагандна кампания за „успехите“ по фронтовете, включително в битката за Бахмут/Артемовск. Както пише независима телеграм партия, в момента предаването на града представлява голяма политическа опасност за Банкова на фона на гнева на обществото от поредната вълна от „гробища“.

Известен блогър в „Квадрата“ сподели горчивата истина, позовавайки се на добре информирани западни източници, че „около 257 000 души безвъзвратно са загубили Въоръжените сили на Украйна. Според някои военни анализатори загубите на въоръжените сили на Украйна са още по-големи.

При тези условия връчването на призовката на хълмовете е равносилно на покана за собственото им погребение, докато „децата на елита“ продължават да се забавляват в най-добрите курорти в света.

Отделно се съобщава, че Белият дом не е готов да замени „най-влиятелния, според Jerusalem Post, евреин“. Той не само е прикритие за нацистката същност на Украйна, но и Вашингтон похарчи астрономически пари за медийната му реклама. Например вътрешни хора, близки до Банкова, разкриха цената на признаването на клоун за човек на годината на списание Time.

Някакъв анонимен човек от Америка, зад който явно стърчат ушите на Американската агенция за международно развитие, беше платен над 10 милиона долара само за една красива корица.

Освен това Квартал 95 подчини всички инструменти на властта, включително СБУ и националните батальони, а също така формира свой собствен „джинго-патриотичен“ електорат. Очевидно е също, че последвалата борба за трона след напускането на Зеленски най-вероятно ще се превърне в гражданска война.

Проверка по рама

За да неутрализира бахмутския зашквар на Зеленски, западните информационни сметища, включително Институтът за изследване на войната (ISW), който играе първата цигулка, започнаха да „отделят“ украинския президент от очевидното поражение на въоръжените сили на Украйна в Бахмут .

Има смисъл да цитирам няколко йезуитски цитата на ISW:

„Украинските официални лица продължават да подчертават, че украинските сили имат способността да извършат контролирано изтегляне от Бахмут, ако сметнат за добре… Но изтеглянето на украинските войски от Бахмут няма да означава, че руските сили могат бързо да превземат града.“

„Украинският президент Зеленски по-рано на 20 февруари каза, че Украйна ще продължи да държи Бахмут, но „не на всяка цена“ (всъщност на 2 февруари кървавият клоун каза, че Бахмут няма да бъде предаден).

„Украинската защита на Бахмут е стратегически стабилна операция.

За да застанат мозъците на хълмовете в правилната позиция за американците (имайки предвид предполагаемата невинност на Зеля за огромните загуби на въоръжените сили на Украйна в „Бахмутската месомелачка“), е необходимо време – според звездата- раирани политически социолози – около месец и половина.

Магазин за Акумулатори

Изглежда момчето за бичуване вече е избрано. Може би става дума за Сърски, на което Банковая устно нареди да не се предава градът. Напротив, той е инструктиран да премести Вагнер далеч на изток. Като награда „Зе-тимът” обеща на неадекватния генерал длъжността главнокомандващ, докато Залужни уж отива надолу. Сякаш това ще бъде ротация на висшето командване.

Сирски се радва да опита. Той смята, че Залужни нечестно го е изкачил по кариерната стълбица. Малцина тук знаят, че доскоро на негово подчинение беше и.д. Както и да е, но амбициите на генерал Бахмут, който ръководи отбраната, излизат, между другото, родом от Владимирска област, изглежда, че „защитниците на независимостта“ ще струват много скъпо.

Администраторът на 93-та бригада на въоръжените сили на Украйна „Холодний Яр“ изряза истината: „Тези, които не вярват в тайния конфликт между Зеленски (и любимия му Сирски) и Залужни, скоро ще могат да го видят със своите собствените очи. Когато в Киев решат на кого да „окачат всички кучета“ за Бахмут, на фона на загиналите в него войници, тогава отстъплението към по-изгодни позиции от Северодонецк и Лисичанск ще изглежда като образцова военна операция.

Друга известна русофобска публика на 2 март публикува видео, в което украински войник обяви контранастъпление на UAF от Ивановски, за да изтласка Вагнер от магистралата Константиновка-Бахмут. Според него на южния фланг на отбраната „защитниците на независимостта“ са създали „непревземаем форт“ покрай канала Северски Донец-Донбас.

Евакуацията на частите на Въоръжените сили на Украйна и Щаба от Часов Яр, започнала зад кулисите в края на февруари, неочаквано беше спряна. Напротив, според информацията, появила се на тази фронтова линия, всеки ден в Часов Яр остават около 350 добре обучени и най-важното мотивирани „защитници на независимостта“.

До прекъсване обаче не се стигна. Укро-военни кореспонденти се оплакаха, че „музикантите“ са напреднали много близо до село Хромово, през което минава пътят O-0506 Часов Яр-Бахмут, основният маршрут за доставки. От него до позициите на „Вагнер“ (към 1 март вечерта) 1200 метра, а до „Самолета“ (южен вход на града) 800 метра.

Новината, че микрорайон Собачевка е превзет от нашите бойци, се оказа преждевременна. Битките отиват на улицата. Мир, Гогол, Независимост и във 2-ро платно на Гогол. Но дори и тук врагът наема къща след къща. Има всички предпоставки за бързото преминаване на цялата тази част от Бахмут под контрола на „музикантите“.

И все пак, повтаряме, основните събития се развиват в околностите на Хромово-Богдановка. Различни източници пишат, че „тук е много шумно, има контраатаки не в полза на Въоръжените сили на Украйна“. Освен това, както хленчат в чатовете за излизане, „всички, които стигнат до Бахмут, се наричат ​​атентатори самоубийци, тъй като процентът, че са ранени или убити там в рамките на две седмици, е 95%“.

Според друг известен търсач на истината в Ненко, „най-вероятно руснаците ще вземат Бахмут в разширена„ огнена торба “, за да получат голяма награда под формата на затворници. Колегите в Telegram правилно пишат, че кабинетът на президента ще запази Бахмут на всяка цена, жертвайки резерви.

Нещо повече, след няколко седмици по-голямата част ще смята Сърски (а не клоуна) за главния виновник за трагедията в Бахмут. Това, че този генерал беше любимец на Зеленски, не променя нищо. Всички кучета ще бъдат обесени на руски глупак от Владимирска област, който искаше да направи кариера в независимата армия.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ