20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Вдовицата на Шарлопов пак е влюбена, но… СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Бояна Шарлопова едва ли някога ще спре да тъгува за мъжа си – бизнесменът Стефан Шарлопов, който си отиде внезапно преди вече пет години. От тогава шармантната блондинка не е поглеждала друг мъж.

Все по-често обаче се говори, че в живота й, все пак, отново има наченки на любов, вероятно заради апетитния кадър, който Бояна показа наскоро. На него тя е в компанията на майка си и двете очевидно са се запътили към плажа, където да посъберат малко естествен витамин Д. Кой още е бил с тях, не става ясно, но мнозина предполагат, че е новия й любим.
Бизнесдамата, която след смъртта на съпруга си наследи хотелиерската му империя, често приковава погледите с перфектната си фигура и секси излъчване. Шарлопова ще навърши 47 години след няколко месеца, но въпреки това изглежда на не повече от 34-35 лета. Тя има и атлетичен любовник, който е неин шофьор и бодигард, но двамата още не афишират връзката си, пише „Уикенд“.
 

Проверка по рама

Според изданието изкусителната блондинка често води любимия си на скъпи почивки, на които плаща всичко и именно заради това от известно време е в тежък конфликт с дъщерята от първия брак на Стефан Шарлапов. Неотдавна и двете дами официално разделиха бизнес империята./show.blitz.bg
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ