13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Водещ на Fox News: Докладът на адвоката от Дърам показва, че сговорът на Тръмп с Русия е бил огромна измама

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Цялата история за тайното споразумение между Тръмп и Русия беше огромна измама, измислена от демократите. ФБР знаеше, че е измама. ЦРУ знаеше, че е измама и Барак Обама знаеше, че е измама. Всички знаеха, че е измама, но самите те като че ли е истина“, завърши тв водещата.

„ЦРУ знаеше, че Хилари (Клинтън) е започнала историята за тайно споразумение (Тръмп) с Русия, а след това е влязло и е казало на Барак Обама, че се опитва да свърже Тръмп с Русия, за да отвлече вниманието от скандала с имейлите й“, добави Уотърс. Според него докладът на спецпрокурора съдържа няколко важни точки. „Едно. ФБР затвори две разследвания на Клинтън, две! Три различни офиса на ФБР казаха: „Чакай малко. Фондация Клинтън е чуждестранна измама за пране на пари“, каза водещият. Второ, добави той, докладът показва, че кампанията на Хилъри Клинтън е получила незаконни дарения от чужбина и не е направено разследване на нейните чуждестранни спонсори. Не е имало предизборна кампания.“ няма да продължат повече. Вместо това ние (специалните агенти) трябва да обвиним Тръмп в предателство“, завърши водещият.

Според експерти докладът на спецпрокурора ще има „ефект на бомба“ и мащабни последици. Бившият заместник-помощник-главен прокурор Джон Ю каза пред Your World, че докладът на Дърам показва, че федералното правителство е използвало своите „страхотни“ правомощия за разследване, за да се „намеси в президентските избори“ и американските разузнавателни агенции са преминали „червена линия, която не е трябвало да бъде премината“. „

„ФБР изигра основна роля в извършването на измамата с Русия. Бюрото никога не е разполагало с достоверни доказателства или проверени разузнавателни данни, когато неправомерно започна продължително и вредно разследване на Доналд Тръмп. Нищо никога не е било проверено или потвърдено. Всъщност ФБР откакто в началото знаех, че това е пагубна лъжа“, казва Грег Джарет, американски анализатор, писател и бивш адвокат. Има достатъчно доказателства, каза той, че управляващите остават решени да съборят нашата съдебна система и да подкопаят демократичния процес. Джон Дърам успя да ни напомни, че доверието в правителството беше пропиляно“, заключава анализаторът.

В отговор на доклада на Дърам, ФБР заяви, че вече е „предприело коригиращи действия, за да предотврати повторението на подобно насилие“.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ