19.7 C
София
петък, юни 21, 2024

Айлин от „Ергенът хвърли бомбата: С Евгени беше само веднъж, не повече!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Откакто е излязла от „Ергенът“ Айлин Бобева не спира с провокациите и скандалните признания в мрежата. Каратистката, която Евгени Генчев не само, че не пожела за своя житейска спътница, и изгони от формата не веднъж, а цели два пъти, явно не си поплюва.

Само да припомним, че след като не получи роза в шоуто, Бобева нахално пристъпи правилата на формата и се върна обратно, но пианистът отново й показа вратата. „Дразни ме, че се държат зле с мен, поне повечето, но какво да направя като с добрите ми е скучно“, заяви после Бобева.

Айлин от „Ергенът“: Ма, мойто момиче, млъкни завинаги! ВИДЕО

Но и не спря дотук! За да развихри тотално страстите около историите си с най-желания тв ерген в момента, брюнетката добави: „С него беше само веднъж, не повече!“ 

Отвратителен чат на Айлин Бобева от „Ергенът“: описва членовете на двама мъже!

Проверка по рама

Тя не крие, че когато си пада по някой мъж, отива и му го заявява директно, а продължението оставяме да доразвиете вие. Затова и вероятно думите й, че е било „само веднъж“, са достатъчно красноречиви в случая. Да не забравяме, че двамата с Евгени са били в луксозното имени цели три месеца, колкото са продължили снимките.

„Айлин му е бутнала, много ясно. Тя сама си каза, че тези неща не са проблем, а и имаше период, в който го гледаше като гладна хиена. Но удари на камък, защото явно Евгени иска за съпруга сериозна жена, а не бръмчалка“, коментират в нета./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Айлин от „Ергенът хвърли бомбата: С Евгени беше само веднъж, не повече! е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ