България

ВОЙНАТА започна: Два лагера се ръфат за властта в ГЕРБ – Дончев или Митов праща Бойко в пенсия?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Войната в ГЕРБ започна! В момента тече зверска битка за това към кой от враждуващите вътре в мафиотската партия лагери ще се разпределят избраните вече народните представители от ПП ГЕРБ.

Новината сподели само пред Новините Днес източник от върховете на отровната партия, отвратен от боричканията за кокала.

Само в Новините Днес: Бунтът в ГЕРБ расте, хиляди искат Буци да се пенсионира (8 неудобни въпроса към Мутрата)

Първата голяма вражеска фракция е образувана около единия зам. на Баце – Томислав Дончев, който вече е готов да смени Мутрата с аргумента, че е по-добре приет от останалите политически сили и с него ГЕРБ има шанс да сключи споразумение с новата коалиция. Друг не без основание мотив е, че с Дончев отровната партия може да мисли воъбще за оцеляване предвид преобърнатата политическа ситуация след разгрома на бившите управляващи на последните избори.

Проверка по рама

Дончев разполага и с подкрепата на структурите на ГЕРБ в страната. Габровският хитрец е част от групата на Иво Прокопиев в ГЕРБ.

Само в Новините Днес: Жените в ГЕРБ на бунт срещу Бойко! (Мутрата полудя – опита да пробута племенница на Бейката за партиен шеф и загуби + СНИМКИ)

Вторите заговорници се присламчват към Даниел Митов – Къдравата Сю. В тази антиБорисов клетка се обединили най-яростните превратаджии, които били готови на по-резки движения, само и само да пратят Бойко в пенсия.

Интересен факт е, че през бунта на Митов се вижда дългата ръка на ДПС. Мнозинството от гербаджиите не понасят Митов. На срещата в клуб „Милениум“ преди президентските избори ясно си пролича натрупаното напрежение и обособените лагери.

След изборите Борисов с скри в Банкя и не стъпи в офиса, отвратен от предателствата и битката за власт над още неизстиналия му „политически труп“. Чрез своя лакей Георг Георгиев, лидер на младите гербопитеци, бившите управляващи се опитаха да направят някаква смехотворна среща в Арбанаси, на която изговориха куп глупости., завършва сигналът до Новините Днес.

Материалът ВОЙНАТА започна: Два лагера се ръфат за властта в ГЕРБ – Дончев или Митов праща Бойко в пенсия? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button