7.1 C
София
понеделник, март 27, 2023

Всички говорят за ръцете на Юксел Кадриев, какво се случва СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Зрителите на bTV се вторачиха в кадър на Юксел Кадриев и по-точно в ръцете му. Водещият на централната емисия новини през уикенда се подвизава с два големи и доста кичозни според аудиторията златни пръстена.

Последвайте ниПолезна ИнформацияВсички говорят за ръцете на Юксел Кадриев, какво се случва СНИМКАНовиниИнформация
Новинарят носи на лявата си ръка халка, която прилича на брачна, а на дясната има друг голям пръстен, наподобяващ любимите бижута на ромския етнос. Кадриев е закичен с венчалния пръстен от около година, като сега е прибавил и други бижута към накитите си, пише „Уикенд“.

„На ръката ми има пръстен. Не всеки пръстен е брачна халка. Освен това съм православен християнин и ако беше халка, щеше да е на дясната ми ръка“ – заяви преди време екранният партньор на Виктория Петрова и така опроверга слуховете, че се е оженил за втори път.
Юксел, чието име в превод от турски означава Буен поток, има връзка с блондинка на име Гергана. Двамата са заедно повече от година, като от обкръжението им твърдят, че доста си пасват и се разбират идеално. Журналистът с най-много лапсуси и Гергана пазят връзката си в тайна от медиите, защото не искат да се говори и пише за тях. За любовта им са наясно само приятелите и близките на двойката.

Проверка по рама

49-годишният тв водещ е фен на бижутата и къта в дома си няколко накита от жълт метал, които обича да носи в ежедневието си и да лъщи от километри. Юксел обичал през няколко месеца да си подарява по някое ново бижу, което веднага влизало в употреба. Той пазарувал от малък златарски магазин в центъра на София, където били запознати с вкуса му към по-натруфени бижута.
„Обикновено се ходи с часовник и най-много с един пръстен, особено когато водиш новини. Накитите му са хубави, но не е необходимо да се кичи като елха, Коледа отмина”, коментираха потресени от вида на Юксел и допълниха, че най-вероятно единият пръстен е подарък от любимата му Гергана.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ