16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Юристи разясниха ще влезе ли Камелия в затвора заради бебето

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Фолк звездата Камелия хвърли голяма бомба с новината, че е станала майка. Тя не крие, че не тя е родила бебето, но пък не значи, че го обича по-малко. Засега остава загадка дали е го е осиновила или е ползвала сурогатна майка. 

Факт е, че певицата е на седмото небе от щастие и не спира да показва снимки с мъничето, но без лицето.
Така че полът на бебето още не е ясен, макар да се смята, че е момче.

 
Сурогатното майчинство у нас е абсолютно забранено и се третира като действие против закона. Сурогатната майка, която се счита за законна майка на детето, сключвайки договор с родителите, се съгласява да продаде детето си в България или в чужбина преди раждането му. Това действие е въздигнато в престъпление и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба от 5000 лв. до 15 000 лв.

Проверка по рама

Още повече, посредничеството за сурогатство е въздигнато в престъпление и се наказва с лишаване от свобода до 2 години и глоба 3000 лв., а при повторно извършване – лишаване от свобода до 3 години и глоба 4000 лв. Според юристи, ако все пак майката е износила бебето в чужбина, на Камелия и Цветин би било твърде трудно да узаконят престоя му у нас, при това като част от семейството. Едва ли публични личности биха се наели с подобни нарушения на закона, така че най-вероятно бебето е осиновено, пише „Хотнюз“. miastoto.bg7.eu
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ