Любопитно

28-годишен канибал накълцал майка си на 1000 малки парчета

28-годишният испански сервитьор Алберто Санчес Гомес бе признат за виновен за смъртта на 68-годишната си майка Мария Гомес, причинена в началото на 2019 година, когато той я удушил и нарязал тялото ѝ след кавга, пише bg-voice.com.

Присъдата, която го очаква, е над 15 години затвор.

Убийството бе потресаващо жестоко, като местни съобщения от онова време твърдят, че жената била накълцана на 1000 малки парчета, а безработният ѝ тогава син запазил главата, ръцете и сърцето ѝ, намерени на нейното легло. Извергът ял от майка си, парчета от нея били намерени в пликове във фризера, а нейни кости – из чекмеджетата в дома – апартамент в околностите на Мадрид, близа до прочутата арена за борба с бикове Las Ventas.

Според следствието Санчес е използвал дърводелски трион и два кухненски ножа, за да нареже майка си на дребно в опит да скрие трупа. Той бил разкрит, когато приятелка на майка му алармирала полицията, задето не я е виждала и чувала повече от месец.

Синът-канибал твърдял на процеса, че не помни какво се е случило. По време на делото Алберто твърдял, че като гледал телевизия, улавял скрити съобщения и чувал гласове, които му казвали да убие майка си. Журито от 6 жени и трима мъже обаче не прие неговите твърдения, че имал психотични преживявания, когато извършвал престъплението.

Санчес трябва да плати и кръвнина от 90 000 евро на по-големия си брат заради загубата на майка му.

Проверка по рама

През следващите 6 дни съдията на процеса ще определи колко години затвор да е наказанието на канибала.

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button