16.8 C
София
вторник, април 30, 2024

Няма да повярвате от кой свой филм се срамува Кевин Костнър

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Има един филм, който е толкова лош, че Кевин Костнър се опитва да го премахне от спомените си и да го унищожи дори физически. Актьорът дори прави неуспешен опит да купи правата на дебютния си филм „Sizzle Beach, U.S.A.“, защото не иска никой друг да го вижда.

Тази конкретна подробност може да озадачи големите фенове на Кевин Костнър, особено заради упорития слух, че първата му филмова изява е в „Голямото замръзване“. Това вероятно е първият голям филм, в който се снимал Костнър (макар и да играе само труп, благодарение на изрязването на заснетите от него сцени с ретроспекция), но преди това се е снимал в реклами и по-малки филми. Сред тях са „Нощна смяна“ на Рон Хауърд и „Sizzle Beach, U.S.A.“, но последният филм излиза след като Костнър вече е голяма филмова звезда.

Кевин Костнър се развежда

Актьорът Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер се развеждат след близо 19 години брак, предаде АП, позовавайки се на говорит…

Ето и защо се е получило така: „Sizzle Beach, U.S.A.“ е заснет през 1981 г., което го прави филмов дебют на иначе неизвестния Кевин Костнър. Като начинаещ актьор, Костнър не може да си позволи да бъде твърде придирчив към ролите, които получава, затова се съгласява да се снима в този филм въпреки много лошия му сценарий. Във филма се налага Костнър да заснеме секс сцена, от която по-късно се срамува, още повече че филмът излиза на екран едва през 1986 г. Това е една година преди Костнър да стане основен холивудски актьор благодарение на успеха на филмите „Недосегаемите“ и „Без изход“.

Всичко това довежда до своеобразна перфектна буря за Кевин Костнър: точно когато започва да се превръща в популярно име, публиката изведнъж може да види неговия смущаващ първи филм, допълнен с неудобна секс сцена. След като разполага с достатъчно пари от успеха на филмите си, Костнър се опитва да закупи правата за „Sizzle Beach, U.S.A.“, за да може да погребе филма изцяло. Но правата са собственост на „Troma Entertainment“ – компанията, която ни донесе „The Toxic Avenger“ и даде ранен старт на гуруто на DCU Джеймс Гън, и те просто отказват да му ги продадат, пише БГНЕС.

Проверка по рама

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Ким Катрал се завръща за финала на новия „Сексът и градът“

Алек Болдуин изненадващо влезе в болница (СНИМКА)

Лили Иванова показа УНИКАЛНА своя детска снимка за 1 юни. Вижте от коя година е

Гаджето на Гришо няма нищо общо с образа си в Instagram (СНИМКИ)

Магазин за Акумулатори

Алекс Богданска призна, че е отказала оферта за 40 бона (ВИДЕО)

Ариана Гранде шокира всички, пее песен на Азис (ВИДЕО)

Мел Би от Spice Girls в невиждана досега фотосесия с дъщеря си и майка си (СНИМКИ)

Превръщат къщата на Тина Търнър в музей

Певицата Сиа призна, че страда от аутизъм

Инфлуенсър почина, след като загуби предизвикателство в TikTok

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ