8.5 C
София
понеделник, март 27, 2023

Андреа взриви мрежата! Показа Кубрат и разобличи брутално новата му със скандален телефонен разговор ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Една седмица преди да му се роди втория син, Кубрат Пулев лично е честитил рождения ден на Андреа в столичен ресторант. Нещо повече! Двамата не просто са седели на една маса, но и май са се сближили отново, нищо че раздялата им бе шумна, скандална и все още широко коментирана.

Наскоро поп фолк звездата показа снимка от личния си празник, на която се вижда и Кубрат. Кадърът явно е дело на изкусен фотограф, защото е видно, че топ боксьорът ни се старае да се скрие зад рожденичката, на която преди това е подарил скъп подарък – гривна на Картие за 12 000 евро!
Скандалната снимка беше крита старателно досега, но ето, че вече е ясно, че нещата не са такива, каквито изглеждат.
А потвържденията за това, както се казва, вече валят като из ведро от профила на Андреа, която дори качи кадъра на стори в Инстаграма си, уточнявайки датата – 23.01.2023 с думите „За да не пишете пак „луда“!

Проверка по рама

 
И скандалното не свършва дотук! Близки до поп фолк звездата издават, че в момента Кубрат Пулев е в огромна дилема и напрежение какво да направи. Искал отново да се съберат с Андреа и да отворят нова страница в живота си, същевременно вече е баща на две деца от друга жена.
Другата жена пък, както става ясно и от записа, а от това, което споделят приближени до певицата, постоянно му правела магии, още от самото начало, за да има деца от нея. Това вече е факт, но май е факт също и че сега Андреа е човекът, който крепи и вдъхновява Пулев, въпреки преживяното разочарование.

Скандалният телефонен разговор, който изпълнителката качи в You Tube канала си, буквално взриви мрежата, предизвиквайки за броени минути истинска вихрушка от коментари. От близо 15-минутния разговор става ясно какво е истинското лице на новата жена в живота на Кубрат Пулев, каква серия от машинации и измами е правила до момента, както и какво иска да измъкне под носа на Кобрата

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ